Ga naar inhoud

CdAB 135 [CXXXV] Hij was dun, hij was dik, en nu is draak de slechterik


ajaxboy63

Aanbevolen berichten

  • Reacties 352
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

PCM is zonder compressie, Dolby Digital is met een lagere bitrate dan PCM. Als je set geen PCM Surround aankan, dan zendt ie PCM Stereo uit. Als je het geluid via ARC van de tv hebt, dan doet PCM 9 op de 10 keer stereo, dan is dolby digital de betere optie. PCM surround kan trouwens enkel via HDMi vanwege de bandbreedte van het geluid. Dolby Digital kan via optical omdat de bits per seconde minder zijn. Nja, lang verhaal, maar PCM haalt dus formaten zoals Dolby Atmos en DTS HD 7.1 etc
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb een 3D bluray homecinema systeem met 4 tallboy speakers en 1 speaker die als een soundbar voor de tv ligt. Het is dus een 5.1 systeem met 3D geluid en ik kan 3D blurays kijken met mijn tv. Het is 1 mindere versie dan dolby atmos, maar nog steeds een dikke sound setup voor games, films, of gewone tv programmas. Het is alsof de kogels, helicopters en straaljagers van links naar rechts, onder en boven je langsvliegen. Met mijn sound setup kan je instellen wanneer je het geluid hoort, vanaf zoveel meter. Dus de speakers 40 cm achter me produceren vlak achter mij het geluid. Terwijl de speakers bij mijn tv op 2,5 meter staat afgesteld op waar ik zit op de bank.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>The Rock stelt zijn grote handpalmen graag ter beschikking voor een spirituele lezing… Ik zie een breker, een ijsbreker. De volgende keer in de ring valt de Rock niet door een driedubbele piledriver, maar door de aantrekkingskracht van zijn tegenstander(s). Zorg maar dat je die anabole pielemuis in dat broekie houdt, anders dan is Mrs. Rock er zo vandoor.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...