Ga naar inhoud

CdAB 135 [CXXXV] Hij was dun, hij was dik, en nu is draak de slechterik


ajaxboy63

Aanbevolen berichten

  • Reacties 352
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Maar dan wel persé in de kamer van je zusje spelen, terwijl je constant roept "meisjes zijn stom". Dan is ergens toch iets waarom je er voldoening uit haalt om met de nek aangekeken te worden. Terwijl je ook in de kamer van je broertje (frontpage) kan spelen, waar je aanwezigheid misschien wel gewaardeerd wordt (weet ik niet hoor, ik kom daar amper).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vraag me ook gewoon af of er iets anders is naast wrok wat je hier houdt. Constant uiten dat de community zo triest is en kinderachtig en stomme humor heeft, terwijl je er zelf alles aan doet om nog meer uitgekotst te worden dan dat je al werd. Kan natuurlijk de vergelijking trekken van een 6 jarig jongetje die vervelend gaat doen omdat hij niet mee mag spelen met zijn oudere 8 jarige zusje, maar gezien je moeite hebt met het begrijpen van vergelijkingen zal ik je daar niet mee belasten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nogmaals, de community is niet stom, alleen een paar users waaronder jij en nog 3. Kijk maar toen het goed ging in deze laatste CdAB, toen was jij stil, Draak was er niet en nog een paar waren verdwenen. Noatak kon het niet geloven maar werd er bijna sentimenteel van. Toen kwam je terug, domme opmerkingen op Acha, nu weer met oogbal aids gooien, dan een “oprechte” vraag uit het niks wat deze negatieve discussie uitlokt… Begrijp me niet verkeerd, ik vind het leuk hier, maar jij en nog een paar verzieken de hele boel met uitlokgedrag. En laat me dan toch vragen, wat is het dat ik blijf doen waardoor ik volgens jou word uitgekotsts? Ben ik nu toch wel benieuwd naar. En dan nog een vraag, als jij je niet mengt in gesprekken van anderen met rare, sarcastische opmerkingen, zouden die leden dan alsnog zo negatief doen? Waar begint het, zie je dat niet?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Leroy, ik heb even teruggekeken in de CdAB waar je over hebt en heb er meteen plaatjes van gemaakt zodat je niet helemaal hoeft terug te klikken en scrollen, daarbij zeggen plaatjes meer dan duizend woorden! >Nogmaals, de community is niet stom, alleen een paar users waaronder jij en nog 3. Kijk maar toen het goed ging in deze laatste CdAB, toen was jij stil, Draak was er niet en nog een paar waren verdwenen. Noatak kon het niet geloven maar werd er bijna sentimenteel van. Sfeerimpressie: https://i.imgur.com/Jbw3xiZ.png https://i.imgur.com/vIJT1qN.png Uiteraard belicht ik expres de andere kant, maar die was je blijkbaar vergeten. Over het gedeelte waar Noatak 'sentimenteel' van werd hoor je mij ook niet over, dat vond ik ook wel vermakelijk. Overigens was het ook erg gezellig toen jij een ban had, maar dat zal ook puur toeval geweest zijn. >Toen kwam je terug, domme opmerkingen op Acha, De relevante posts na het 'sentimentele' moment in vorige CdAB: https://i.imgur.com/vCcW12L.png https://i.imgur.com/LcUTAms.png https://i.imgur.com/0vZlq0X.png https://i.imgur.com/z68A4E6.png https://i.imgur.com/Qez8PE3.png Waarbij ik de enige opmerking naar Archa "LMAO" is, als dat een domme opmerking is, waarom vraag je dan überhaupt nog wat er mis is met je eigen posts? >nu weer met oogbal aids gooien, dan een “oprechte” vraag uit het niks wat deze negatieve discussie uitlokt… Sorry als er mensen in je omgeving oogbal-aids hebben/gehad, lijkt me erg vervelend inderdaad. >Begrijp me niet verkeerd, ik vind het leuk hier, maar jij en nog een paar verzieken de hele boel met uitlokgedrag. ?? >En laat me dan toch vragen, wat is het dat ik blijf doen waardoor ik volgens jou word uitgekotsts? Ben ik nu toch wel benieuwd naar. Kijk anders naar je eigen posts die -8 of meer downvotes gekregen hebben, ik heb al eens een epistel geschreven hierover. Ben ik niet van plan nog eens te doen als je weigert zelf het boetekleed aan te trekken. >En dan nog een vraag, als jij je niet mengt in gesprekken van anderen met rare, sarcastische opmerkingen, zouden die leden dan alsnog zo negatief doen? Waar begint het, zie je dat niet? Dat denk ik wel, want ik zie vaak genoeg dat je soortgelijke reacties naar je hoofd krijgt geslingerd, maar dat zal vast niet aan jou liggen. Verklaart ook vast de -11 die je op de reactie hierboven hebt. >alleen een paar users waaronder jij en nog 3 Noem namen dan! Ik wacht wel ⌚⌚⌚
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat laat je nou zien met die plaatjes? Normale gesprekken toch? En ik krijg minnetjes ook als ik “hoi” zeg, dus weet niet wat je punt is. Anywayz, voordat je weer losgaat met typische Jas-opmerkingen, zal ik je maar meteen gelijk geven, zijn we daar van af. Wie die andere 3 zijn doet er niet toe, of denk je dat het dan beter wordt als we het daarover gaan hebben? Laten we nou gewoon in vrede verder gaan ok? Mocht je het tóch niet kunnen laten en mij beschuldigt (zal wel aan mij liggen), laat dan meteen zien waarom het aan mij ligt. ✌?
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Wat laat je nou zien met die plaatjes? Normale gesprekken toch? Wut, je beschuldigd me eerst dat ik zodra ik terugben meteen vol in de aanval ga en dat klopt gewoon niet. Als je die eerste plaatjes bedoelt, dan zou je ook geen aanstoot moeten nemen aan mijn "typische jas-opmerkingen", want ik doe gewoon m'n best om dat niveau als leidraad te nemen om zo een hoger niveau te bereiken dan het 8 jarige-vriendinnen-niveau. En ik begreep dat het constant aandringen van het noemen van namen met klok-emoticons hieraan bijdraagt! ⏲⏲ Dus ik wacht het rustig af.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kena Bridge of Spirits Live Gameplay: https://youtu.be/wEPTWNrbrEI Het ziet er wel heel mooi en interessant uit, ik denk dat ik het ga kopen. Het is zo 'goedkoop', omdat er een team van slechts vijftien man aan werkt. Misschien worden we door de industrie gewoon afgeript en is dit de juiste prijs? En misschien ziet het er qua design stukken beter uit omdat het niet 'geïndustrialiseerd' is? Een hand-crafted-wereld, met meer afwisseling. Ik kan het niet helemaal zeggen, want ik kijk op 240p. Ik hou het in de gaten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...