Ga naar inhoud

CdAB 135 [CXXXV] Hij was dun, hij was dik, en nu is draak de slechterik


ajaxboy63

Aanbevolen berichten

  • Reacties 352
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik denk dat je geen toegepaste physchologie gestudeerd hoeft te hebben om in te zien dat een hoeveelheid minnetjes een beter meetinstrument is dan mooie theorieën over samenzweringen in de vorm van 'crew's' of de users die kritisch op je gedrag zijn afdoen als vervelende users die de sfeer verzieken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je generaliseert en beledigd: “ Ik moet zeggen dat het wel kritische en scherpe geesten zijn.”? Ik zou mezelf eens afvragen waarom ik dat zeg, ipv ermee te lachen. Want ik zeg dat niet zomaar. Echt niet, en ik bedoel precies wat ik zeg. Je sluit zelf elke mogelijkheid tot discussie met dit soort dingen, maar het ligt wel aan een ander. >Ow zo, ik snap het. Beetje context zou wel helpen in je berichten? Alsof ik niet weet hoe context te plaatsen. Als ik daar context in geplaatst zou hebben, zou het topic in duigen gevallen zijn. En eigenlijk is het in duigen gevallen door uw reactie aldaar. Het had erger gekund, maar toch heeft uw gepiemel een algemene degradatie van het topic bewerkstelligd. Je oordeelt en reageert veel te snel, en hierdoor stel je me de laatste tijd teleur Leroy.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Met context, Gans, bedoelde ik dat je in een random topic over een ander topic begint. Jou heb ik nooit willen beledigen, ik vind jouw posts altijd leuk om te lezen. Snap dus ook niet waarom je dat in een negatieve zin ziet. Maar goed, zal wel aan mij liggen. Wie beledig ik trouwens?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...