Ga naar inhoud

CdAB 137 [CXXXVII] Banhammer 40,000


k1ng

Aanbevolen berichten

  • Reacties 316
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Als je direct bitcoin koopt niet. Waar je wel voor op moet letten (en ik weet niet of dit bij "hippe" bitcoin aanbieders ook het geval is) is dat je aanbieder direct bitcoin verkoopt en niet een of ander derivaat. Toko's als plus500, robinhood etc. verkopen derivaten waar je meer dan je hele inleg kan verliezen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@global, gewoon lekker het Nederlandse Bitvavo gebruiken, The Rock gebruikt dit oa ook. Simpel, zit goed in elkaar en hebben hun ding goed op orde qua veiligheid ook. Leg je €50,- in, kan het niet minder dan €50,- worden. Je stort geld op je account, koopt daar een of meerdere muntjes van, en als de waarde van die munt stijgt en je verkoopt, dan verkoop je met winst. Gaat de munt naar beneden en verkoop je tegen een lagere prijs dan heb je verlies op die €50,-, maar er onder gaan kan niet. Als de munt op €0,- komt te staan (wat eigenlijk gewoon onmogelijk is en alleen in theorie zou kunnen), dan heb je €0,- over van je €50,-.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Mijn Youtube-advertenties worden afgesteld op hetgeen ik hier doe en schrijf. Een paar maanden geleden had ik hier een song gedeeld, (Terminite Panda Eyes) en de volgende dag kreeg ik een advertentie van een mobiele game waar een stuk van die song op de achtergrond draaide. Dat kon toch geen toeval zijn? Een paar dagen geleden kreeg ik een advertentie over horloges. En ik heb gisteren een stukje over TV's geschreven, waarin ik gezegd had dat mijn oog op de Sony Bravia TV's was gevallen, en vandaag kreeg ik een advertentie over Sony Bravia TV's. En ik had de app Deliveroo geïnstalleerd, en terug verwijderd, en daar krijg ik ook advertenties over.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Leroy, dat ik gevolgd wordt om informatie in te winnen zodat ze daar advertenties op kunnen afstellen. Het is dat hopeloze aansporen tot consumeren wat me net begint te weerhouden van consumeren. Het is niet omdat ik een horloge mooi vind, dat ik tot impulsaankoop zal overgaan. Met de Bravia TV's net hetzelfde. En Arachiya, hou eens op met uw belachelijk gedoe altijd.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...