Ga naar inhoud

CdAB 137 [CXXXVII] Banhammer 40,000


k1ng

Aanbevolen berichten

  • Reacties 316
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Beetje tegenstrijdig wat je nu doet he, wel alles upvoten wanneer ik mongool genoemd word, iets waar ik je dan ook niet over tekeer hoor gaan, want dat is je achterban, maar dan wel hierover gaan zeiken. Je bent geen slachtoffer, je doet net zo hard mee met de rest. Later kip.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dat jij je irriteert aan mij, maakt mijn dag al goed. De enige reden dat ik leef eigenlijk. Het is jammer dat ik geen mod meer ben. Persoonlijk ben ik er voorstander van om mensen die (zie hierboven) als enige doel hebben de sfeer op deze website te vergallen en anderen het leven zuur te maken gewoon een permaban te geven.
Link naar reactie
Delen op andere sites

En dan kun je wel terugvallen op "regeltjes" en "ik gebruik het K woord niet", maar persoonlijk heb ik veel liever een positieve user die soms over de scheef gaat en teruggefloten moet worden, dan zo'n zwart gat als Achariya die alle plezier op het forum opslokt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heheh, feit is dat ik niks bijzonders doe, niet meer dan jullie of andere gebruikers op deze site, maar jullie gaan op heksenjacht omdat ik het ben., maakt me verder niet uit hoor, achterban is alweer bevestigd. Sarcasme is jou wel vreemd zie ik. Zal je vast pijn doen dat je geen mod bent. God wat een genot.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>maar jullie gaan op heksenjacht omdat ik het ben., maakt me verder niet uit hoor, achterban is alweer bevestigd. Sarcasme is jou wel vreemd zie ik. Nee, we hebben niet unaniem als groep besloten om ons vol op jou te richten "omdat jij het bent", wij doen dat omdat je een kankersukkel bent die alleen maar zit te stangen. Doei.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik meen ooit ergens gelezen te hebben dat Achariya veel zuipt, veel feestjes heeft en de dames voor hem in de rij staan. Achariya, als enige op dit hele forum met een sprankelend "echt" leven zou je ons een groot plezier kunnen doen. Focus je nou op al die dames in plaats van hier rond te hangen. Arendjan en ik zijn losers zonder alternatief, wij zitten hier vast en kunnen geen kant op. Heb medelijden met onze sneue situatie en verlaat aub deze website.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...