Ga naar inhoud

CdAB 137 [CXXXVII] Banhammer 40,000


k1ng

Aanbevolen berichten

  • Reacties 316
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Dat klopt, 1 van de hete hangijzers in het hele verhaal. Klein groepje fanatieke supporters dat ervoor zorgt dat een fusie nooit zal plaatsvinden. Zonde, want een gezonde club uit de provincie zal altijd veel nieuwe fans en sponsoren aantrekken. Ik zou als eerste een seizoenskaart kopen, lekker met het fietsje naar het stadion. Nu ben ik 5 uur onderweg om een potje voetbal te bekijken in de JC Arena ?
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Klein groepje fanatieke supporters dat ervoor zorgt dat een fusie nooit zal plaatsvinden. Ik zat in dat jaar waarin er mogelijk een fusie met Fortuna plaats zou vinden op west / de koempeltribune bij Roda. De harde kern heeft zich toen echt een jaar lang met geen enkele wedstrijd bezig gehouden :') Iedere wedstrijd begon en eindigde met geschreeuw naar de directie, spandoeken, "wie niet springt is Fortunist" etc. Op een gegeven moment liep ik rond kerst het stadion uit en zag ik ineens een paar boze gasten met een kerstboom de ME te lijf gaan.... het dieptepunt was toen die wedstrijd tegen Ajax waar de harde kern als "protest" hun eigen stadion is af gaan breken. Toen zijn we maar snel naar de uitgang gesneld in de 88e minuut.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Paar jaar terug dacht ik eens mw2 te gaan spelen, want was te jong toen die destijds uit kwam. Bij mijn eerste online potje vlogen soldaten een kilometer de lucht in met oneindig bazooka kogels etc. Pure chaos maar fucking grappig. Toen het potje klaar was kreeg ik meteen 100 meldingen dat ik alles unlocked had met alle skins, wapens, medailles etc. Dus was ik daar ook meteen klaar mee ?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb twee jaar terug die nieuwe Modern Warfare (kut-COD-nomenclatuur) aangeschaft en best veel gespeeld. Ben ook van plan Vanguard te kopen als deze uitkomt omdat er op dit moment geen fatsoenlijke Xbox series x online shooters zijn (iig tot de nieuwe Halo uit komt).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...