Ga naar inhoud

CdAB 137 [CXXXVII] Banhammer 40,000


k1ng

Aanbevolen berichten

Ik heb vandaag niet zon goede dag gehad. Ik mocht vandaag de "glutton" besturen samen met een collega. In de pauze had ik een broodje döner kebab gehaald. En mn collega leek het wel leuk om mn broodje kebab op te zuigen met de "glutton". Was dus echt niet zo leuk. Want ik had best wel honger. Gelukkig had ik van sjeff een boterham met kaas gekregen. Sjeff is een goeie gast. Maar ad loopt me de hele tijd voor de gek houden. Ik mis mn baan bij de belastingdienst. Ook al was de werksfeer best wel toxisch. Het betaalde beter dan de ergon. Ach ja.. first world problems.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 316
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Toen ik bij een wokrestaurant achter de bar werkte kwam er eens een mevrouw naar me toe met een a4’tje met Chinese tekens erop. Toen vroeg ze mij, terwijl ze supergoed articuleerde en handgebaren erbij maakte; “betekent dit ‘vrijheid’?” (bij het woord vrijheid ging ze zo met haar armen wapperen). Ik reageerde: geen idee, vraag mijn bazin maar, die spreekt wel Chinees.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had me dus bij BCC ingeschreven met drie verschillende e-mails voor een PS5. Ik dacht dat het een prijsvraag was (haha) maar was blijkbaar loting om hem te kopen. Op alledrie de e-mails was ik uitgekozen… maarja, ik wilde hem niet kopen dus. Maar krijgen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...