Ga naar inhoud

CdAB 137 [CXXXVII] Banhammer 40,000


k1ng

Aanbevolen berichten

  • Reacties 316
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Als je een tekort aan mannenliefde hebt henk, raad ik je aan dat te zoeken bij anderen in deze community die daar voor open staan en lang droog staan. Er zijn er vast genoeg te vinden, ikzelf val meer op vrouwelijk schoon. Toch enigsinds gevleid dat je me aantrekkelijk vindt ook al weet je niet hoe ik er uit ziet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Als je een tekort aan mannenliefde hebt henk, raad ik je aan dat te zoeken bij anderen in deze community die daar voor open staan en lang droog staan. Even subtiel tussen neus en lippen door melden dat je zelf absoluut níet al lang droog staat, precies zoals het een 18-jarige onzekere puber betaamt ;) Ik herken de stijl achter de tekst.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik begrijp dat je neerslachtig bent na deze afwijzing, maar er is vast wel een vreemde vogel op deze site te vinden die je daarin wilt voorzien. >Omdat ik niet op je avances in wil gaan labbie. >Er zijn er vast genoeg te vinden, ikzelf val meer op vrouwelijk schoon. Toch enigsinds gevleid dat je me aantrekkelijk vindt ook al weet je niet hoe ik er uit ziet. Wanneer je het ongemakkelijk vindt dat het over seks gaat dus drie keer dezelfde grap maakt omdat je niet weet wat je anders moet zeggen :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

>hij heeft behoefte aan anale penetratie en jij hebt al lang niks meer gepenetreerd. Ha, maar daar ga je de mist in jongen, AJ is sinds enige tijd weer terug in de game. Desondanks sta ik, aangezien ik wél volwassen en geen saaie lul ben, vanzelfsprekend open voor deze suggestie.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...