Ga naar inhoud

Is vaccineren tegen COVID-19 de oplossing?


breukie

Aanbevolen berichten

Wie van jullie laat zich wel en wie laat zich niet vaccineren tegen COVID-19? Ikzelf ben zo iemand die staat te popelen om gevaccineerd te gaan worden. Over een dag of 10 ga ik mijn vaccinatie krijgen. Voor mij is vaccineren de enigste oplossing om het probleem op te lossen. Om COVID-19 weg te krijgen is het volgens de geleerden belangrijk dat zoals ze verwachten 70 procent van de mensheid gevaccineerd moet zijn. Ik vind het dan ook verontrustend dat er steeds meer mensen zijn die door fake news zich niet willen laten vaccineren. Waarschijnlijk gaan we de vaccinatiegraad halen zoals het er nu uit ziet maar hoe gaat dat in de toekomst als er een ander virus de kop op steekt en er steeds meer mensen zich niet willen laten vaccineren doordat ze door internetgekkies verkeerd worden geïnformeerd. Ben zeer benieuwd hoe jullie erover denken. Ik ben me ervan bewust dat er een kans is dat je iets overhoudt aan het vaccin maar die kans is heel erg klein en weegt niet op tegen de voordelen dat het biedt. Kan er dan ook met mijn pet niet bij dat er hoog opgeleide mensen zijn met een gezond verstand die leven in een land waarbij je best wel vertrouwen kunt hebben in de overheid die ons informeren en adviseren over dit probleem zich niet willen laten vacfineren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 111
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ben zelf gevaccineerd, en raadt iedereen aan het ook te doen. Mijn probleem met al die vaccinmijdende Sjonnies is dat ze 1. weer terug willen naar de oude maatschappij maar 2. niet bereid zijn zich te laten vaccineren. Het een is niet te doen zonder het andere, en het kromme daardoor is dus dat al die Sjonnies profiteren van de mensen die zich wél laten vaccineren en de daardoor ontstane groepsimmuniteit. De reden dat we nu zo kunnen versoepelen is namelijk onder andere het warme weer, maar voor een groot deel ook die mensen die zich hebben laten vaccineren. Iedereen moet lekker voor zichzelf weten of hij of zij zich laat vaccineren, en ik heb geen problemen met mensen die na goed overwegen besluiten het níet te doen. Mijn probleem ligt met de mensen die geen enkele kennis hebben van zaken maar wel maar hun mening blijven verkondigen. Geweun je bek houden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

The Rock heeft uiteindelijk besloten zich toch maar te laten vaccineren (ondanks dat The Rock al onverwoestbaar is). The Great One heeft geen zin om ziek te worden en er wellicht lang last van te hebben, wat sommigen toch wel hebben. The Rock is niet bang voor wat er in het vaccin zit (The Rock is immers nooit bang). The People’s Champ vindt het wel heel kwalijk dat mensen het nu maar gaan nemen om naar festivals etc te kunnen. Dat is pertinent een verkeerde reden. Maar aan de andere kant, heeft The Brahma Bull wel alle begrip er ergens voor, want de overheden sluiten je gewoon min of meer uit van normale deelname aan de maatschappij. Dat is het kwalijke punt vooral. Je hoort zelf te beslissen of er iets jouw lichaam inkomt of niet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat de overheid corrupt is en dat het boeven zijn weet iedereen. Dat is overigens geen mening maar een feit. Als je alle overheden wereldwijd zou moeten vergelijken met een persoon, dan zou je dat het beste kunnen doen met een John Gotti bijvoorbeeld... Een van de grootste gangsters allertijden. Iedereen die dat vaccin neemt heeft gewoon 100% vertrouwen in een shady gangster. Je moet maar durven...
Link naar reactie
Delen op andere sites

denk dat het een 50/50 verhaal is. Het feit dat we weer meer naar buiten gaan , en dat het vaccinatie proces in volle gang is. Dit samen zorgt ervoor dat alles goed gaat, moet het maar weer zien zodra het winter word. verwacht namelijk nog wel een lockdown eind van het jaar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je denkt dat Hugo de Jonge een soort genocidale superschurk is heb je te veel comics gelezen. Die man is amper in staat de veters van zijn lelijke kutschoenen te strikken joh. Als we inderdaad allemaal geïndoctrineerd worden door een figuur als Hugo de Jonge heb je gelijk en is de wereld dieptriest. Gelukkig is dat niet het geval. Trouwens, marcos, gewoon voor de grap, kun je me uitleggen wat corruptie an sich precies met COVID te maken heeft? Je claim dat alle politici corrupt zijn maakt hen zelfs als deze klopt, nog niet de genocidale gekken die je nodig hebt om ze niet te vertrouwen inzake COVID. Om een goed voorbeeld te geven: de Zuid-koreaanse overheid is zwaar corrupt (zie transparency international), toch is dit geen enkele reden om te twijfelen aan de COVID aanpak / richtlijnen van de Zuid-Koreaanse overheid.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ahh ok dus omdat hij z'n veters van z'n lelijke kutschoenen niet kan strikken, kan je hem voor 100% op z'n blauwe ogen vertrouwen. That makes sense! Die vraag die je voor "de grap" stelde geeft eigenlijk aan hoe onwetend je bent (wat overigens niet heel vreemd is aangezien 9 vd 10 mensen dat zijn) Ik ga 'm niet eens beantwoorden voor je want iemand iets uitleggen die zo misleid is heeft helaas geen zin. Het is veel makkelijker om iemand te misleiden, dan iemand te overtuigen dat hij misleid is. Triest om te moeten lezen dat je zo gehersenspoeld bent. Succes met die chemische cocktail in je bloedbaan die je hebt genomen omdat de overheid het aanraadde.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Marcos, jij bent duidelijk gehersenspoeld door alle wiet die jij rookt. Drugscartels voegen de laatste jaren chemicaliën toe aan hun drugs om zo makke schapen van gebruikers te maken. Waarom denk je dat je tegenwoordig zoveel junks hebt? Vroeger waren die er niet hoor. Er valt niet te discussiëren met iemand die zo gebrainwashed is zoals jou
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...