Ga naar inhoud

Is vaccineren tegen COVID-19 de oplossing?


breukie

Aanbevolen berichten

  • Reacties 111
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik ken trouwens de vrouw die vanuit public health England (Engelse GGD) verantwoordelijk was voor de Britse ondersteuning van hun overzeese gebieden (Montserrat, Falkland-Eilanden en een paar andere eilandjes in de buurt van Marcos, Turks and Caicos enzo). Die was zo'n centraal onderdeel van het complot dat ze tijdens de COVID crisis maandenlang 7 dagen in de week, 14-15 uur per dag heeft gewerkt om PPE en ventilatoren te regelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Dat jij zo onwetend bent wilt niet zeggen dat iemand die zich bepaalde zaken afvraagt direct een spuitje moet krijgen. Dus iemand die kritisch is moet maar dood volgens jou. Wat een uitspraak, ga je schamen man. Hier kan ik mij wel in vinden. Trouwens Marcos, wat vindt je van al de drama die nu rond Fauci speelt?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Aan zijn e-mails te zien heeft hij het een en andere wel uit te leggen, die jezelf kunt lezen gezien ze vrijgegeven zijn, een tweede lading was paar dagen terug vrijgegeven. Die beschuldigingen die nu op hem gelegd worden zijn op basis van deze e-mails. Wat ik van hem moet denken weet ik zo niet maar ik denk dat er nog wel meer boven water komt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
Je begrijpt hopelijk wel dat medisch geheim draait om derden die jouw informatie niet bekend mogen maken? Als individu ben je gewoon vrij om je eigen medische gegevens te openbaren. Zo moest ik vorig jaar bijvoorbeeld naar het ziekenhuis omdat mijn kringspier was gescheurd nadat Arendjan zijn neus te diep in mijn hol had gestoken.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vorige week heb ik mijn eerste prik gehad en heb dat ook niet zozeer voor mezelf gedaan. In mijn leeftijdscategorie zijn sinds februari 2020 7 mannen overleden aan het coronavirus, in dat opzicht heb ik statistisch niet zo veel te vrezen voor het virus. Uiteraard kan je er wel langdurige klachten aan overhouden, maar dat is niet de reden geweest dat ik wel m'n prik gehaald heb. Het voornaamste doel voor mij is om mee te helpen aan een gezondere samenleving en bij te dragen aan een groepsimmuniteit. Ook al vind ik dat de meeste mensen zich te makkelijk laten beïnvloeden door sensatiezoekende media en (daardoor) te vaak ononderbouwde of egoïstische keuzes maken, vind ik dat ik nog steeds het juiste moet doen. En de keuze is voor mij snel gemaakt tussen mogelijk een aantal dagen vaccinziek zijn en een sterk gereduceerde kans op langdurige klachten na het krijgen van corona VS het niet vaccinziek zijn en daarmee het risico vergroten van het vroegtijdig overleiden van iemands ouders of grootouders (vanwege verminderde groepsimmuniteit).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben ook gezond, maar het blijft een gok met dit virus. Plus dat je anderen beschermt door je te laten prikken. “ Dus is meer dat ik meer altijd ben van lichaam fixt het zelf wel tenzij het niet anders kan.” Ja die vlieger gaat meg Covid dus niet op.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...