Ga naar inhoud

Is vaccineren tegen COVID-19 de oplossing?


breukie

Aanbevolen berichten

  • Reacties 111
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik zal gewoon antwoorden op de topic-titel. Vaccineren tegen covid-19 is niet de oplossing, want je kan het nog steeds oplopen. Ook zal je voor de verschillende varianten telkens opnieuw gevaccineerd moeten worden. Dat is dus een straatje zonder einde.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Ik ben nog niet gevaccineerd en twijfel nog. Niet om wappie redenen, maar omdat ik vrij gezond leef zeg maar. Ik neem zelfs nooit asperines. Eet nooit bewerkt eten, geen synthetische zoetstoffen of suikers. Sport 4x per week. Drink niet, rook niet. Jaaren geleden dat ik zelfs een griepje heb gehad of wat dan ook. > Dus is meer dat ik meer altijd ben van lichaam fixt het zelf wel tenzij het niet anders kan. Avant zei het al, maar dit betekent alsnog dat je langdurige covidklachten kunt overhouden na een mild ziekteverloop. En dan kun je jezelf niet meer fit en gezond houden. De beste optie is toch om je te laten vaccineren.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
70% was genoeg bij het vanillaChina-virus. Deltavariant gooit helaas roet in het eten. Mogelijk kan het zelfs ernstigere klachten veroorzaken dan het origineel en eerdere varianten. https://nos.nl/liveblog/2391602-noodtoestand-verlengd-in-tokio-zorgen-om-deltavariant#UPDATE-container-54914043
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gaat het dan niet eens tijd worden dat we accepteren dat dit er is voortaan, en onze medische zorg daar op inrichten zodat die corona golven aan kunnen?! Dan kan iedereen zelf kiezen welke risico’s hij/zij wil lopen. We zijn bijna allemaal stervende (The Rock gelooft nog wel in zijn eigen onoverwinnelijkheid). Westerse ziektes accepteren we ook, we blijven immers maar slechte voeding eten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

"Europa zou bereid zijn de hogere prijs te betalen om levering vanuit Europese fabrieken veilig te stellen." Hier heb je je antwoord Ramon, de farmaceuten hebben Europa de mogelijkheid gegeven om goedkope vaccins uit lageloonlanden te scoren, of shit in Europa te produceren. De EU heeft besloten om productie uit Europa te kiezen, dus dat kost meer geld (hogere lonen, geen ruimte voor de vaccinatieboys om hun productienetwerk tussentijds bij te stellen etc.). Daarnaast hebben Pfizer en Moderna zover ik weet geen steun ontvangen van de overheid voor de R&D omtrent hun vaccin (in tegenstelling to AstraZeneca) en is er geen groot vaccin kartel, dus dat eeuwige gezeur over graaien slaat wat mij betreft nergens op.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...