Ga naar inhoud

CDAB 129 [CXXIX] Evacuatie Meerssen na gat in dijk, volop evacuatievoorbereidingen in Noord-Limburg


quincy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 386
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Zie de andere users ook vaak met elkaar bekvechten maar nee die ene 2!!! Oooeeeeh Hmm ja, het gaat natuurlijk om de manier waarop hé. Twee bekvechtende kleuters is een stuk minder leuk om te lezen dan een discussie tussen twee users waarin daadwerkelijk gevatte opmerkingen gemaakt worden (en niet de 100e "ik heb je moeder geneukt" of andere seksgrapherhaling). Prima dat je dit doet "omdat anderen het ook doen", maar je probeert het nu iets te hard.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Komt waarschijnlijk omdat andere users het gemiddelde omhoog krikte, jouw bijdrage hielp er iig niet aan mee. Daarnaast heb je er zelf ook een handje van om opeens mijn naam te noemen en iets doms over mij te zeggen, wanneer ik wekenlang niks bijzonders heb gezegd, dus kom inderdaad maar van je hoge paard af. En je weet zelf ook dat al jarenlang hier dom geluld wordt, ga dat nou niet verpakking met gevatte opmerkingen of discussies, niemand die dat geloofd. Hoop dat je medestudenten destijds je aars flink hebben uitgewoond, want ik nodig minstens 150 gasten uit, en hardcore al zijn vrienden, dus er komen zeker 151 mensen langs.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Komt waarschijnlijk omdat andere users het gemiddelde omhoog krikte, jouw bijdrage hielp er iig niet aan mee. Niet om op te scheppen hoor, maar deze bekende rukker heeft ooit bijna de moderator-verkiezingen gewonnen (ik verkoos er zelf voor om niet door te gaan naar de finale, daar ik vooral meedeed voor de grap). Best goed voor iemand die alleen maar kutzooi post hé Achariya nu jij weer!!!!!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Weerwoord? Jongen, die comment was duidelijk niet 100% serieus bedoeld. Het maakt namelijk niet uit wát ik neerpen, er komt toch wel weer een cringy kutantwoord met heel veel ''ha's'', een uitgekauwde ''je moeder''-grap of een niet kloppende ad hominem. Veel verder dan die drie ''grappen'' kom je niet namelijk.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...