Ga naar inhoud

CdAB 139 [CXXXIX] Sinterklaas kapoene, ik mot nieuwe schoene, niet van die goedkope, daar ken ik niet op lope


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

Yes, hij is begonnen met posten onder Uhurus. Toen weggegaan vanwege ruzie (volgens mij was dat met Squall, DarknessFood en het fake-forum). Vervolgens teruggekomen als Relic, aanvankelijk deed hij zich voor als nieuwe user. Maar, zoals hij zelf al aangeeft, de stijl achter de tekst is wereldberoemd. Dus toen was het vrij snel duidelijk wie hij was. Daarna is hij weggegaan, geen idee waarom eigenlijk, dat was in een periode dat ik hier zelf nauwelijks was. Nu is hij weer terug als Mr. Gans, wederom aanvankelijk als "nieuwe user".
Link naar reactie
Delen op andere sites

Over narcisten gesproken; ik heb eens een buurman gehad. Die buurman vertelde mij een keer, dat hij zijn broer had neergestoken. Hij bagatelliseerde dat redelijk en vond zelf dat er vrij weinig aan de hand was. Zijn moeder daarentegen was het niet met hem eens blijkbaar, want toen deze dame kwam te overlijden, was mijn buurman onterft.. Wat het extra vervelend maakt is dat om een bedrag ging wat in de mmiljoenen liep : o Mijn buurman, met de vaste overtuiging dat hij helemaal niet onterft kon worden en recht had op meer dan een kindsdeel, is zo'n beetje elk advocatenkantoor/notaris langs geweest die hem allemaal vertelde dat hij toch echt pech had. Maar bijzonder genoeg bleef de buurman volharden in zijn gelijk en dikte het aan: iedereen zat in een complot tegen mijn buurman. Dit was leuk hoor, tot het moment dat ik ook onderdeel was van dit complot en hij verhaal kwam halen en met een mes voor de deur stond... Nu kan ik gelukkig lullen als brugman en heb dat krankzinnige idee uit zijn hoofd weten te praten. Maar goed, op een gegeven moment waren zijn mogelijkheden op en kon hij "dit gevecht" niet winnen. Twee weken lang zag ik mijn buurman niet en ik grapte tegen mijn vrienden "hij zal toch niet dood in huis liggen?".. Niet veel later begon het verdacht te ruiken en heb ik de politie maar gebeld. Dus laten we even normaal tegen elkaar blijven doen, beste mensen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Ik ben van plan op een andere site te schrijven, en hoop dat je hem niet zult vinden. Want dan begin je daar opnieuw met stoken. Dat is lastig, want de stijl achter de tekst is ondertussen wereldberoemd. (in Nederland dan) Je zal nooit stoppen met mij op een valse manier in diskrediet te brengen, maar ik, zal nooit opgeven. Ik draag een winners-mentaliteit, en jij draagt een losers-mentaliteit, En al bij al, ben ik daar zeer tevreden over. Steve, jij bent een prachtvent!
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Gans je ziet ze echt vliegen met je achtervolgingswaanzin. >Goed om te zien dat gans zijn mentale achterstand zich niet alleen tot deze site beperkt. >Je bent paranoïde. >Er is heel, heel veel mis met je. >Het is duidelijk dat een ander lid van dit forum jou daar gevonden heeft en je daar terecht belachelijk maakt. @Achariya, kan je op de teddybeer aanwijzen waar je ouders je pijn hebben gedaan?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Neen @Rock, dit is niet psychotisch, dit is de waarheid. Denk je eens even in wat dat met een user kan doen, naarmate dat blijft aanhouden. Wat dat doet, is jouw objectiviteit verstoren. Dat heeft niets met psychoses te maken. Dat is een boze reactie op dat maandenlange gesar en getreiter. Verder gaat het met mij zeer goed. Wat ik hier schrijf, weerspiegelt niet de werkelijkheid. Ik ben anoniem op internet, en dat houd ik altijd in het achterhoofd. Moest ik jullie nu ontmoet hebben, of jullie zouden mij kennen, dan zou ik wel opletten wat ik zeg. Ik denk dat daar het verschil zit tussen anonieme users en users dat elkaar kennen. Ik heb daar best weleens over nagedacht.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb besloten niets met Black Friday te kopen. Ik koop geen oude spellen meer, en geen last-gen-games meer die onophoudelijk verschijnen. Ik wil spellen zien dat mijn current-gen-console aan het werk zetten, waarvoor ik hem gekocht heb in de eerste plaats. Ik denk (en hoop) dat als iedereen dat doet, de current-gen-games gaan komen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...