Ga naar inhoud

CdAB 139 [CXXXIX] Sinterklaas kapoene, ik mot nieuwe schoene, niet van die goedkope, daar ken ik niet op lope


DennisDeMenace

Aanbevolen berichten

Het gaat nog wel even duren voordat er current-gen games gaan komen. Zo lang er leveringsproblemen zijn omtrent de xbox series x en ps5 kun je je investeringen niet terugverdienen aan een game die alleen op die consoles / PC uit komt. Pas als die leveringsproblemen verleden tijd zijn zou ik next-gen games verwachten. De enige uitzondering zijn Microsoft / Sony games (denk aan de nieuwe halo bijvoorbeeld, of gran turismo) die door hun uitgevers gezien worden als investering in de console-wars, in plaats van een spel dat zichzelf moet terugverdienen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als mijn mening hier niet gerespecteerd wordt, en ik niet mag zeggen waar het op staat, omdat deze posts verwijderd worden, en Bass zegt: Mand, als ik mijn mening geef,en dit aangemoedigd wordt, dan verwijder ik de PSX-Sense app op mijn gsm. Ik heb genoeg van dat getreiter van dat anoniempje, (Bas) dat mijn credibiliteit op alle mogelijke manieren onderuit probeert te halen, ik heb geen zin meer om hier te schrijven. Dat was wel even anders, voordat Jonas en Bas mij begonnen aan te vallen. Feestje! Proficiat. Weg is de Play-sense-app. Zoals ik, weggejorist. De app verdwijnt ook.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Die current-gen-games, hadden al lang klaar moeten zijn. Je kan ze altijd nog digitaal distribueren. En inderdaad, je kan je dan wel op de first-party-ontwikkelaars concentreren, maar door deze games tactisch uit te stellen, kan je nog lang blijven wachten.. En ondertussen krijgen we allemaal bagger-games. Het lijkt me dus verstandig om te stoppen met geld uit te geven aan bagger-games, zodat de ontwikkeling van current-gen-gems, bespoedigd wordt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...