Ga naar inhoud

CdAB 149 [CXLIX] Wie wil er nou niet met een poes spelen!


roastednerd

Aanbevolen berichten

5 minuten geleden, DunneDraak zei:

Oke maar dat is wel heel afhankelijk van waar je woont dan toch?

Ik woonde als kind aan een doorgaande straat waar ook rustig 100 werd gereden . Wij vonden dan ook regelmatig een dode kat in de berm.

Ik woon nu bijvoorbeeld in een hofje waar kinderen ook nog gewoon op straat spelen. Tuurlijk blijft er altijd risico dat mijn katten wat overkomt maar ik betwijfel of die kans heel erg groot is.

De kans is op rustige plekken natuurlijk kleiner dan middenin een drukke stad. Maar een binnenkat hoeft in ieder geval niet per sé ongelukkiger te zijn dan een buitenkat. Met een paar aanpassingen binnenshuis (en juiste gedrag van de eigenaar het personeel) kan een kat binnen zielsgelukkig zijn.

boys.gif.19dd9db9788bf9b94e60f95649e3720c.gif.fa83cd4c4b469f466a5c64ee0256b065.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

23 minuten geleden, DunneDraak zei:

Zal dan ook deels aan die persoon zelf liggen.  ?‍♀️

 

15 minuten geleden, LeroyDogg zei:

Mag ik dan vragen waarom je me begon te beledigen zonder aanleiding? Was dat echt om hartjes te minen van @Jas, of had je een andere reden?

Nee?

Things change, that's just the way it is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

6 minuten geleden, J'run zei:

Een beetje stoken is ook leuk. Maar op mij komt het soms over als olie op het vuur gooien. Helemaal als het toch wat vaker naar een enkel persoon gericht is.

Zuurstof wakkert de vlam ook aan. 

Maar dat is misschien ook een dingetje met stoken op het internet, je kan de ontwapenende kut grijns van de ander niet zien. Dat kan vaak een groot verschil maken in de interpretatie.

Hmm denk dat het ook makkelijker is om te stoken bij licht ontvlambare vuren en dat een snel groter wordend vuur eerder opvalt, of het nou zuurstof of olie op gegooit wordt. Los daarvan heb je wellicht gelijk dat Leroy aan de ontvangende kant is van mijn gestook staat, zal ook wederzijds gestook zijn dat dat in stand houdt. (kleine drogreden ^^)

Sowieso mag mijn gestook altijd gezien worden alsof ik een ontwapende kutgrijns op m'n gezicht heb hoor, het ontlokken van een grijns is sowieso vaak mijn enige doel.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

5 minuten geleden, J'run zei:

Vernietig jij nou een regenboogkleurig object voor eigen gewin?

Walgelijk.

Ik koop ze eigenlijk zoveel mogelijk in zodat ik ze kan invriezen en bewaren tot het universum implodeert. Rainbow Powerrr Unlimited!!!

Things change, that's just the way it is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

5 minuten geleden, Jas zei:

Ik gok bnwr, als je iemand anders zou zijn kan je je in elk geval vereerd kunnen voelen om met bnwr vergeleken te worden.

Neen, dat is geen naam die ik ooit gebruikt heb. Na een snelle search op het forum komt het wel over alsof bnwr een man met een stoïcijnse aanpak was. De nuchterheid zelve.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toen batmanjepper nog een jaarlijkse enquete maakte voor de user-awards had bnwr zelfs een gouden-pen-award binnengesleept. (hopelijk valt het niet te erg op dat ik stiekem verliefd ben op bnwr) Ik weet helaas niet meer wie het vaakst de DSM5-award had gewonnen, maar zal djiggie wel geweest zijn ofzo.

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...