Ga naar inhoud

CdAB 151 [CLI] In de herfst zijn ouderen op hun sterfst


Jas

Aanbevolen berichten

Waarom denk je dat vrouwen in de zomer allemaal massaal naar Italië gaan? Vanwege de nieuwe fascistische regering natuurlijk. Mama mia ?????

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 24-9-2022 om 13:25, Wallie zei:

Volgens mij worden softgels minder goed opgenomen door je lichaam. Ik neem zelf om de dag 5000iu vitamine D3 met wat K2, gezien je K2 nodig hebt om D3 goed op te nemen. Denk trouwens ook aan je calcium met zulke hoge dosis aan vitamine D, gezien calcium dan flink gebruikt wordt en het je botten kan aanvreten in het geval dat je te weinig calcium binnen krijgt.

Je moet het wel heel bond maken met vitamine D wil je een hypercalciëmie ontwikkelen. 

  • Like 1

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 24-9-2022 om 15:13, Avant-La-Lettre zei:

Marcel van Roosmalen heeft als Vitesse supporter totaal geen recht van spreken. Het gelredome zit maar één keer per jaar vol en dat is tijdens de EO jongerendag.

The Rock moest ook wel concluderen in het filmpje dat er Roda supporters (mis)bruikt werden voor het filmpje. Maar goed, een zwart-gele pot nat allemaal.

IF YOU SMEEEEEEEEEEELL, WHAT THE ROCK… IS… COOKIN’!! ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

32 minuten geleden, DunneDraak zei:

Leroy is niet geïnteresseerd in politiek (lees: hij begrijpt het niet).

Hij trapt liever overal tegenaan zonder zelf een oplossing aan te dragen. 

De shag is ook weer duurder

Je begrijpt het zelf niet! En haha, hypocriet, snowflake en sneuneus!

Zo, is die kritiek ook weer van repliek voorzien!

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het was een druilerige zondagavond in een doodgewone wijk in Nederland. In een van de rijtjeshuizen brandde tot laat in de avond nog licht.

De man des huizes, een 39 jarige Italiaan, keekt vol opwinding naar de televisie. Ineens viel zijn moeder de kamer binnen. "He! Kan die televisie wat zachter? Ik probeer te slapen!". De man schrikt en pauzeert de TV. "Pippa di pasta, mamma mia, ik wist niet dat jij nog wakker was!". Op de TV speelde een aflevering van Peppa Pig. "Mamma! Kijk hier eens naar!" schreeuwde de Italiaan. "Dit kan toch niet! Een échte Italiaanse familie bestaat uit een vader met een alcoholprobleem die nooit thuis is, een moeder wiens recht het aanrecht is, én een zoon die tot zijn pensioenleeftijd werkloos thuis zit. Maar wat zie ik hier op TV? Bij Peppa Pig is een gezin dat 's avonds spaghetti eet met twee moeders. TWEE MOEDERS!".

Zijn moeder slaakte een diepe zucht. Ze wist al langer dat haar zoon zijn latente homofiele gevoelens had omgezet in een rabiate anti-homo haat. Normaal deed hij dat door op obscure internetforums te zeveren over transgenders. Maar dit gedoe over Peppa Pig was een nieuw dieptepunt. Ze probeerde, zoals zo vaak, haar zoon te inspireren om wat met zijn leven te gaan doen. "Amore, is het misschien een idee om je in wat nuttigs te verdiepen? Misschien kun je een deeltijdopleiding doen. Of misschien kun je je verdiepen in de politiek?". "DIT IS POLITIEK!" snauwde de man haar toe. "Dacht je nou echt dat ik naar Peppa Pig ben aan het kijken? Natuurlijk niet. Ik kijk naar het belangrijkste Italiaanse verkiezingsdebat. En daarnaast hoef ik geen kennis van politiek te hebben om toch een mening te vormen en anderen terecht te wijzen. Andere mensen zijn gewoon dom en ik ben slim!". Boos zette de man de TV weer aan.

Inderdaad, het bleek dat de man gewoon de Italiaanse politiek was aan het volgen. De moeder herkende meteen de failed state die ze jaren geleden ontvlucht was. Het was nog steeds een armoedige bende. Het land was bijna failliet en werd overeind gehouden door de EU. Bij iedere verkiezingen stemde de bevolking op de persoon die ze het meest deed denken aan Il Duce, en de persoon het meest zeverde over de EU. Precies de EU die de enige reden is dat Italië nog niet failliet is.

De moeder sloop snel de kamer uit, zodat haar zoon de tranen in haar ogen niet kon zien. Terwijl ze snikkend naar haar kamer terugliep waren de gedachten van de man al totaal ergens anders. Het tijd voor zijn dagelijkse ritueel voor het slapengaan. Een korte ruksessie op deepfake porno van extreem rechtse blonde politici. Hij pakte zijn computer erbij en ging naar de "World of Warcraft" folder waar hij zijn collectie had verstopt. Langzaam scrolde hij door de lijst heen. Marine le Pen... meh, niet vanavond. Donald Trump... nee. Marjorie Taylor Green.... Geert Wilders.... Giorgia Meloni. Giorgia Meloni, dat was een goed idee. Langzaam viel hij in slaap terwijl hij droomde van de meloni van Giorgia. Hij voelde zich een échte Italiaan. Het werd tijd dat ze al die migranten eens het beloofde land uit zouden trappen.

aangepast door Avant-La-Lettre
  • Like 6
  • Haha 1

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah, het is een klassieke Nederlandse maandagmiddag. Druilerig koud kutweer, iedereen weer aan het werk en Avant weet de tijd te vinden om onder werktijd een epistel van vijf pagina's inclusief spelfouten te posten.

  • Haha 1

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...