Ga naar inhoud

CdAB 153 [CLIII] Met spaghetti in de hand, wordt men van het PowerWeb gebanned


J'run

Aanbevolen berichten

''Je moet hier weg, Ramon'', riep Harry, ''er is een basilisk hier''. 

''Ik weet het, Harry'', grijnsde Ramon, ''Wie denk je dat de geheime kamer geopend heeft?'' Met zijn toverstaf schreef hij in vurige letters ''Ramondebruyn1'' in de lucht. Met een zwaai van zijn arm verplaatsten de letters, en ontstond er een nieuwe zin: ''I am lord Zoldermort''. Met zijn worstenvingers maakte hij in een zenuwachtige beweging zijn broekriem maat 42 los. ''Ik ben de erfgenaam van Zwadderich'', riep hij nog met een belerend stemmetje, waarna hij zijn gulp opende. De basilisk was vrij. 

aangepast door Arendjan
  • Like 7

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

4 uren geleden, Mr.Gans zei:

Ik ben de Kastov-74U aan het ontwikkelen. 

Dat is mijn primary bij Warzone, gepaard met een SP-X. Ik verwacht dat ze die gun nog met de nerfhamer gaan behandelen, in de league is er een gentlemen’s agreement om die gun niet te gebruiken, omdat hij een beetje oneerlijk is.

In Warzone is hij sterk, maar niet oneerlijk sterk.

  • Like 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op 10-12-2022 om 19:22, Arendjan zei:

Ik gun het vooral Argentinië niet.

Heb altijd een schijthekel aan de Portugezen gehad, maar Argentinië deed er nog een paar scheppen bovenop. Opmerkelijk dat zij alles in de strijd gebruiken en het "grinta" noemen, maar als wij het doen dan zijn we respectloos, hebben we praatjes en moeten we onze mond houden. Na Messi valt Argentinië in een zwart gat, ik hoop dat Modric en co dat tijdperk dinsdag inluiden ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur geleden, DunneDraak zei:

Ik denk dat Marokko de beker mee naar huis neemt.

 

Geen idee wie hem wint

Wilders zou dit ook kunnen tweeten.

3x.gif                                                                                                                                                               spacer.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur terug, Dwaaskaas zei:

Ik ga hier geen vrienden mee maken, maar mijn voorspelling is (en dat was het al voordat het WK begon en ik mij er van bewust was dat wij ook nog tegen dit team konden uit komen) dat Argentinië wereldkampioen gaat worden. 

Gezien de wijze waarop dat elftal haar gang kan gaan op het veld lijkt die uitspraak best aannemelijk.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...