Ga naar inhoud

Tiersma, time to go


Aanbevolen berichten

Onze stoïcijn kan zich maar net inhouden als een zwaar onderbetaalde gast in een mensonterend Woody Woodpecker-pak hem op grappige en luchtige wijze duidelijk maakt dat als een debiel rondrennen niet zo wordt gewaardeerd in de beschaafde wereld. Hoe durft die? Jurjen had die specht echt bijna tegen de grond geslagen! 

Gelukkig weet hij zich nog net in te houden, want wat moeten die Japanners dan wel niet van ons denken? Nou, misschien wel dat ze hier te maken hebben met een onfatsoenlijke, onbeholpen boerenlul. En dan zitten ze in het geval van Jurjen Tiersma een behoorlijk eind in de richting.

En vervolgens nog klagen dat een van de kinderattracties in een kinderpark niet lekker werkt als je met een leesbril in gaat. Hoe zou dat nou komen? Zijn ze soms niet bedacht op het feit dat sommige mensen zo extreem zijn blijven steken in hun ontwikkeling dat ze ook na hun 50e, in hun eentje, zo'n park bezoeken? Bestaat er een duidelijker teken van het universum dat het klaar is, dat het tijd is om eindelijk eens iets zinnigs te gaan doen met je leven?

Uit de intro-pagina's maak ik op dat Jurjens transformatie tot kamper nu eindelijk vervolmaakt is. Het is natuurlijk hartstikke zielig voor hem dat alles wat hij doet, onderneemt en probeert steeds op niks nakkes nada uitloopt, maar het lijkt me niet nodig om de jonge lezers te blijven confronteren met dit boomer-leed. 

Jurjen, een gratis tip: het is nooit te laat voor het onderwijs

  • Haha 1
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...