Ga naar inhoud

CdAB 61 [XLI] De Steve plasser van Uhurus


quincy

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Wel gebaseerd op... Noem eens even één manier waarop het liberalisme of communisme gebaseerd is op de oh zo prachtige exacte wetenschappen. >Overigens zou een ideologie met de zelfde waarden als menig religie, in Nederland snel worden verboden c.q maatschappelijk niet worden geaccepteerd Hiermee impliceer je dat fundamentalistische christenen of moslims wél maatschappelijk worden geaccepteerd. Ik zou eens een op twitter kijken op het moment dat iemand als Antoine Bodar of recentelijk Hozny bij Pauw aan tafel zit.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik heb het nooit over specifiek exacte wetenschappen gehad. Stop aub met woorden in mijn mond te leggen. Dan mag je aangeven op welke manier ideologie gebaseerd is op wetenschappen in het algemeen. >Je hoeft niet fundamenteel christenen te zijn om homo's niet te accepteren, bijv. Maar als homofoob wordt je absoluut niet geaccepteerd in de maatschappij. Of je nou homofoob bent op basis van je christelijk geloof of homofoob op basis van algehele debiliteit. De dubbele moraal wat betreft acceptatie van de vraag of een standpunt wel of niet religieus getint is die jij in je posts impliceert bestaat simpelweg niet. Maar goed, in deze zal ik je ook wel weer woorden in de mond leggen.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

>nee, maar dat is in de westerse wereld gebruikelijk, oftewel, een religie kan bestaan zonder invloed te hebben op de politiek Dat is pas ontzettend kort zo en bestaat alleen in west-europa. Het verschil tussen kerk en staat was er gedurende het overgrote gedeelte van de historie simpelweg niet. En in landen zoals China en veel islamitische landen is dat er zelfs heden ten dage niet.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ken genoeg voorbeelden uit mijn persoonlijke omgeving van hoogwaardigheidsbekleders die homofoob zijn, hier zich ook totaal niet voor schamen uit basis van het geloof en toch worden geaccepteerd. Moet ik echt uitleggen welke wetenschappen voor grondslagen liggen van ideologie?

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...