Ga naar inhoud

Meest tegenvallende games


LTLegalized

Aanbevolen berichten

De laatste jaren vallen de meeste sequels aardig tegen. Steeds meer grote namen komen jammerlijk ten val omdat er gewoonweg geen vernieuwing is en te veel slechte beslissingen worden genomen tijdens de ontwikkeling. Ik bedoel, er is niets mis met sequels maken maar het gaat veel te snel. Het lijkt mij zelfs erg dom om nog voordat een game uit is al aan de sequel te werken. Veel beter om eerst een andere game te maken, en een jaar of twee later weer terug te komen naar een serie met verse ideëen. En dan zijn er nog onverklaarbare gevallen zoals Rome 2.. 10 jaar sinds rome 1 is een goeie tijd, maar het is echt drie keer niets. Neverwinter Nights 2 is de enige game die ik gespeeld heb die met meer bugs in de winkel is gelegd, de campaign mode is gruwelijk saai en de gevechten stellen ook weinig voor. Generaals zijn al dood voordat ze echt iets gedaan hebben en de technology tree is gewoonweg overbodig.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 424
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • 2 jaren later...
(Bijna) al deze games zijn extreem positief ontvangen en volgens velen "geweldig", maar ze deden mij werkelijk helemaal niets. Het uitspelen ervan voelde dan ook meer als werk dan als iets wat ik voor mijn plezier deed. Verder zijn de twee games die je noemt natuurlijk vooral geroemd om de multiplayer, maar bij Halo vond ik die kut om de springerige gameplay en de hoeveelheid kogels die je in een tegenstander moest pompen om hem om te leggen. MW2 heb ik nog wel aardig veel online gespeeld maar vond ik desondanks een stuk minder dan het vorige deel. Maar over het algemeen geef ik bij games veel meer om de singleplayer en die was bij MW2 ronduit kut.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dragon Age 2 Dragon Age Inquisition (een nog grotere teleurstelling dan deel 2) Final Fantasy XIII Destiny God of War 3 (ik kwam niet voorbij een kutlift....) Dark Souls 2 (wereld ontwerp viel tegen en hoop bossfights voelden goedkoop aan, aka meer mobs ipv iets origineels...) Battlefront 3 Medal of Honor Age of Conan (alleen de eerste 20 levels waren goed) Warlords of Dranei (slechtste uitbreiding, bijna geen content) MGS Revengeance (de kut camera verneukt de game)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...