Ga naar inhoud

CdAB 74 [LXXIV] Verheefde bezems vegen schoon tho


API361

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Het moet toch niet zo zijn dat een individu op de Community individuele waarschuwing per moderator krijgt, maar dat het collectief gebeurd? Dat gebeurt het ook. Alleen gezien we nog steeds geen apart gedeelte voor mods hebben op dit gastenboek, wordt het ons behoorlijk moeilijk gemaakt om alles perfect bij te houden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Wij hebben al meerdere malen gezegd dat we niet alles openbaar duidelijk maken. Sommige waarschuwingen/meldingen worden naar die personen in een privébericht gestuurd. Trek vooral het *''wij waarschuwen en bespreken individuen die over de grens gaan d.m.v een PM''*-excuus uit de automaat. Je kunt je toch ook wel bedenken dat als een persoon, volgens jou, meerdere waarschuwingen heeft ontvangen van verschillende moderatoren, maar als dan diezelfde persoon nog steeds ongestraft door kan gaan met hetzelfde geëtter waar je hem voor gewaarschuwd hebt, dat men er geen kut van gelooft als je vervolgens pretendeert dat jullie er via PM wat aan doen? > Maar hey, wat maakt het uit. De een zegt dat we harder moeten optreden. Als iemand te ver gaat en vervolgens een ban krijgt, krijgen we te horen dat we te streng zijn. Wij bespreken met elkaar wat 'te ver' gaat en daar hebben users verschillende meningen over. Dus het zal goed zijn dat je de laatste keren tegen een muur staat te praten. :') Ja, godverdomme. Wij hebben dit laatst met het gros van de community nog [besproken](http://www.pu.nl/community/discussions/discussion/ik-kon-het-contact-met-de-mods-topic-zo-snel-niet-vinden/) en onze feedback uitgebreid gegeven; zitten jullie nog steeds met jullie handen aan de leuters of jullie wel of niet een bepaald beleid moeten voeren, of dat jullie strenger moet zijn of niet? Wij hebben toch al duidelijk gemaakt wat wij er van vonden? Manmanmanmanman, verdomme zeg.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Dat gebeurt het ook. Alleen gezien we nog steeds geen apart gedeelte voor mods hebben op dit gastenboek, wordt het ons behoorlijk moeilijk gemaakt om alles perfect bij te houden. En hopelijk schiet Reshift een beetje op met het vernieuwen van de websites van Insidegamer en Gamer, zodat de Power Unlimited ook eens een fatsoenlijk, goed werkend forum kan krijgen - überhaupt belachelijk dat IG en G voorrang krijgen op 'het meest populaire blad van de Benelux', maar goed.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Wat bedoel je hiermee? Als één bepaalde moderator iets opmerkt of een bericht krijgt, stuurt die gene een bericht. Wat verwacht je dan? Dat iedereen voor elke waarschuwing even met elkaar gaat overleggen? Als iemand meerdere malen waarschuwingen heeft gekregen, gaan we de vervolgingen wel gezamenlijk bespreken. En hoe houdt jij precies bij welke moderator al een waarschuwing heeft gegeven, of hoeveel waarschuwingen een individu al op zijn kerfstok heeft staan zonder goede communicatie in het moderatorteam? > Alsof jij weet hoe wij precies te werk gaan. Na een bepaald aantal tijd op dit gastenboek te hebben rondgedwaald te hebben kan ik mij wel een beeld vormen, ja. > Hoezo ga jij ons wijs maken met een bepaald voorstel? Feedback van de Community is blijkbaar niet toegestaan? > Ik kan je alvast vertellen dat we gezamenlijk 'grotere' beslissingen maken en dat we niet als 'éénlingen te werk gaan'. Ja, maar ik merk er niet zoveel van. Wat zijn dan overigens deze 'grotere' beslissingen - of zelfs de 'kleinere'?

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

> Wat verwacht je dan? Dat iedereen voor elke waarschuwing even met elkaar gaat overleggen? Als iemand meerdere malen waarschuwingen heeft gekregen, gaan we de vervolgingen wel gezamenlijk bespreken. Word er overigens ook onderscheid gemaakt tussen casuele- en serieuze waarschuwingen?

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Trek vooral het ''wij waarschuwen en bespreken individuen die over de grens gaan d.m.v een PM''-excuus uit de automaat. Ja want ik lul bullshit. >Je kunt je toch ook wel bedenken dat als een persoon, volgens jou, meerdere waarschuwingen heeft ontvangen van verschillende moderatoren, maar als dan diezelfde persoon nog steeds ongestraft door kan gaan met hetzelfde geëtter waar je hem voor gewaarschuwd hebt, dat men er geen kut van gelooft als je vervolgens pretendeert dat jullie er via PM wat aan doen? Ik denk dat jij mij niet goed begrepen hebt. Een mod laat weten als er een waarschuwing is gegeven en waarvoor, zodat andere mods op de hoogte zijn. Mocht diegene doorgaan met hetzelfde geëtter worden er andere maatregelen genomen. We pretenderen niks knul. >Ja, godverdomme. Wij hebben dit laatst met het gros van de community nog besproken en onze feedback uitgebreid gegeven; zitten jullie nog steeds met jullie handen aan de leuters of jullie wel of niet een bepaald beleid moeten voeren, of dat jullie strenger moet zijn of niet? Wij hebben toch al duidelijk gemaakt wat wij er van vonden? Ja feedback is welkom, maar geen bullshit gelul wat jij nu geeft. Wat jij nu zegt hebben we volkomen niks aan. We luisteren naar feedback, maar dat betekent niet dat we elk puntje opvolgen. >Manmanmanmanman, verdomme zeg. Ik denk dat jij je er verder niet hoeft te bemoeien. Alsof jij het allemaal zo goed weet hoe het werkt, jij hebt ervoor gezorgd dat je meerdere bans te pakken had, dus laat ik me niet door jou wijsmaken hoe het beter moet.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

>En hoe houdt jij precies bij welke moderator al een waarschuwing heeft gegeven, of hoeveel waarschuwingen een individu al op zijn kerfstok heeft staan zonder goede communicatie in het moderatorteam? We bespreken dit gezamenlijk. >Na een bepaald aantal tijd op dit gastenboek te hebben rondgedwaald te hebben kan ik mij wel een beeld vormen, ja. Ik denk dat jij je er verder niet hoeft te bemoeien. Alsof jij het allemaal zo goed weet hoe het werkt, jij hebt ervoor gezorgd dat je meerdere bans te pakken had, dus laat ik me niet door jou wijsmaken hoe het beter moet. >Feedback van de Community is blijkbaar niet toegestaan? Wel hoor, maar wat jij nu allemaal zegt heb ik niks aan. We luisteren graag naar feedback, maar dan wel goed onderbouwd. Dat wil niet zeggen dat we elk puntje daadwerkelijk opvolgen. >Ja, maar ik merk er niet zoveel van. Wat zijn dan overigens deze 'grotere' beslissingen - of zelfs de 'kleinere'? Dit gaat jou niks aan. Hier hoef jij je niet verder mee te bemoeien, ik heb geen verantwoordelijkheid aan jou af te leggen. >Word er overigens ook onderscheid gemaakt tussen casuele- en serieuze waarschuwingen? Ja. Verder heb ik nog hieronder een comment geplaatst. Lees die ook even maar goed door. Voor de rest hoef jij je niet verder met moderator zaken te bemoeien, dus kun je je er buiten houden. Ik hoef geen complete verantwoording bij jou af te leggen en ik laat me niet wijs maken door iemand die meerdere bans te pakken heeft gekregen.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...