Ga naar inhoud

CdAB 78 [LXXVIII] BBQ die snel aanbrandt


Niel

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

> Homo zijn en doen was vroeger ook verboden, zijn een hoop pedo groepen die janken dat pedofiel geheel normaal is en trekken dus wel het hele kaartje. Je herhaalt precies hetzelfde wat je een paar reacties hieronder al hebt gezegd, en je trekt nogmaals homoseksualiteit en pedofilie gelijk. Ja, het klopt dat homoseksualiteit, of het homohuwelijk, vroeger ook per wet verboden was, en dat er actie- en pressiegroepen aanwezig waren met het doel om het te legaliseren, net zoals nu groeperingen zijn die pedofilie gelegaliseerd willen hebben; *maar homoseksualiteit en pedofilie zijn niet te vergelijken.* Homoseksualiteit is simpelweg de seksuele aantrekking tot hetzelfde geslacht, daar is in de basis totaal niets mis mee en is hetzelfde als heteroseksualiteit. Pedofilie is de seksuele aantrekking van volwassen individuen tot minderjarigen, tot kinderen die nog niet geslachtsrijp zijn, of oud en wijs genoeg om volwassen beslissingen te maken. > Genoeg groepen in Amerika die actie voeren om het legaal te krijgen. De Verenigde Staten en Nederland (of Europa) zijn twee compleet verschillende realiteiten. > Helemaal mee eens, maar ik op ander fora of site ook de zelfde discussies gehad en kwam wel linkjes en bronnen aan, maar als nog vond men mij een homo hater. Dus de moeite om iemand te overtuigen met feiten over dit soort gedoe begin nog eens niet meer aan. Je hoeft niet met krokodillentranen te komen. Als jij van te voren al verwachtte aan de sociale schandpaal gehangen te worden voor het argument wat jij maakte, had het argument dan niet gemaakt. Daarnaast zitten wij op PUnl, wat kan het jou nou schelen wat men hier over jou denkt?

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

>maar homoseksualiteit en pedofilie zijn niet te vergelijken Blind ben jij dus ook, ik zei dat het verhaal van die hele acceptatie hetzelfde gemekker is. En als 1 van de 20 homo's ook pedo is ligt er duidelijk wel een link. Leuk dat je Ilja kortzichtig noemt, maar de negatieve kant van het hele homo gedoe kijk jij ook totaal niet na, dus zoek hetzelf allemaal op, simpel. Alles van 1 kant bekijken en ja knikken is net zo slecht als het van 1 kant bekijken en boos doen. >De Verenigde Staten en Nederland (of Europa) zijn twee compleet verschillende realiteiten. Ook een onzinnig argument, Amerika zit in dezelfde realiteit als die van ons. Dingen die daar gebeuren hebben ook invloed op de rest van de wereld.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>De schuld verschuiven naar degene naar wie je het argument maakt geeft alleen maar de impressie dat je eigenlijk geen verstand of onderbouwende informatie hebt over het onderwerp waar je het over hebt. Ik gaf mijzelf ook deels de schuld, dat had je er wel uit kunnen pikken.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vraag me ook af waar deze cijfers vandaan komen. Lijkt me niet dat je als homo of hetero toe gaat geven dat je ook pedo bent. Of is er gekeken naar cijfers van opgepakte pedo's? Dat zij toevallig ook homo zijn? Niet heel representatief, omdat je niet alleen het verkeerde meet maar zijn de populaties ook nog eens veel te hoog om er bij zo'n kleine "steekproef " er ook maar een zinnig woord over te zeggen. Nou heb ik deze cijfers niet terug gezien in de discussie, ik heb er ook niet naar gezocht of gekeken of ze zijn geplaatst. Maar de basis van deze onderzoeken lijkt mij wel interessant.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is ook moeilijk te zeggen hoe of wat, de ene zegt wel dat er een link zit en de andere niet. De andere zegt dat je als vent/wijf aan kleine jochies/meisjes zit/aangetrokken bent je niet perse homo/lesbie bent met "gewoon" pedofiel. Dit is wel interesant: http://psychology.ucdavis.edu/faculty_sites/rainbow/HTML/facts_molestation.html http://www.freerepublic.com/focus/fr/865615/posts Dat 1 op 20 artikel vind ik via google niet meer, gek genoeg . Als ik hem vind dump ik wel, is Noa ook weer blij.

 

 

123.gif74452306_badass.gif.5b282fc17e3bc7181df1f61ace1ce8b5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...