Ga naar inhoud

CDAB 79 [LXXIX] Hij die een ban vraagt voor een ander, krijgt zelf pure aids


Batmanjepper

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

>Zouden jullie liever huisgenoten willen hebben of eerder één kamer voor jezelf? Thanks voor jullie reacties! ^^ >Vanwaar de vraag trouwens? Ik heb zelf ook liever een eigen keuken en badkamer, maar die kamers kan ik eigenlijk niet voor een normale prijs in Utrecht vinden. Eigenlijk alle kamers komen met minstens drie andere huisgenoten. Dit terwijl er in Leiden, Delft en Amsterdam gewoon kamers aangeboden worden die je niet hoeft te delen. Vroeg mij dus af of dit normaal was =p Heeft er iemand trouwens een beetje idee hoe ik aan een kamer zonder huisgenoten kan komen in Utrecht?

dwight-schrutes-face-mask.gif.8a69e214974c55a6bddec04f28102ae5.gif

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Een eerste versie van Batman vs Superman is bekeken door een aantal hoge piefen bij Warner Brothers. Zij waren zo onder de indruk van de film dat ze hem beloonde met een staande ovatie. Dit zou vooral zijn voor het acteerwerk van Affleck. Het gerucht gaat dat ze de acteur voor minimaal drie Batman-films willen strikken en dat zijn andere films om die reden zijn vertraagd. Het gaat hier slechts om geruchten, dus neem het allemaal met een korreltje zout. Hype!
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Persoonlijk ben ik van mening dat je geaardheid hier niet bewezen moet te worden. Thanks voor de steun shadowfly! Andere users maken me hier wel eens uit voor homo omdat ik ooit het "veel hartjes voor handtassen" topic heb aangemaakt en een royaltykenner ben. Doornroosje, ik steun je ook in je zware (om de zoveel tijd zo'n corpulente pot die op je gezicht gaat zitten is niet licht toch?), lesbische tijden. Heb je zin om volgend jaar met mij en orangemic mee te doen aan de gaypride? You go girl! Xxxxx

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...