Ga naar inhoud

Beschrijf de pu.nl community in één woord!


Saeglopur

Aanbevolen berichten

@DarknessFood Fifa en AC hebben de afgelopen jaren in ieder geval een nieuwe engine geintroduceerd. Wat betreft NFS heb je helemaal gelijk en met betrekking tot AC moet ik toegeven dat ik ook zeer kritisch ben over de (uitmelk)weg die ze in zijn gegaan. Maar COD is toch wel van een andere orde. Dat is echt pure geldtrekkerij. De enige die nog enigszins iets anders probeert binnen die franchise is Treyarch maar echt noemenswaardig is het niet.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 145
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

AC en Fifa hebben inderdaad een nieuwe engine. Waarom speelt die shit dan nog steeds hetzelfde? Gameplay is niet noemenswaardig veranderd, dus een nieuwe engine is dan ook onzin. Zeker gezien het feit dat je niet echt kan zien dat het "nieuw" is. CoD gebruikt dezelfde engine, maar tot BO2 ook elke keer aangepast... Ik hoor nu alweer mensen janken dat het er niet uitziet en shit, maar op elk platform draait het wel stabiel op 60fps.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik voeg mij bij H0bbit toe, maar ter verdediging van Fifa: er zit degelijk meer vernieuwing in Fifa spellen dan in de CoD's. Als CoD zo vernieuwend is, waarom maakt het CoD'ers geen zak uit of ze Mw2, BO, MW3 of BO2 spelen? Bij Fifa speelt gewoon iedereen die Fifa 13 heeft ook gewoon daadwerkelijk Fifa 13, en voelen zich niet genoodzaakt door Fifa 12, 11 en verder te spelen. Ik heb ook wat vrienden die bijvoorbeeld nog gewoon MW2 toernooien spelen zelfs al hebben ze BO2 en al die anderen. Overtuigt mij niet erg dat CoD zo vernieuwend is (overigens ook uit eigen ervaring).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...