Ga naar inhoud

Beschrijf de pu.nl community in één woord!


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 145
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ok dat liefdesverhaal van die ubernerd met die ubergeile chick hoef ik ook niet te zien en volgens mij had ie in deel 2/3 weer een andere chick of niet? Totaal ongeloofwaardig en niet relevant, maar hoe ze van de tekenfilm in de films van nu de robots hebben kunnen weergeven en hoe ze in een auto en terug enzo veranderen is wel meesterlijk gedaan, zeg zelf. Deel 3 was alleen wel ernstig kaks.
Link naar reactie
Delen op andere sites

GTA4 kon me echt TOTAAL niet boeien. SA was in veeeeele opzichten beter. Realisme is trouwens ook maar te vinden in welke hoek je het zoek in GTA hoor, je weet zelf dat er een zwaar komische noot in die spellen zit wat GTA GTA maakt. Tis alweer een tijdje geleden dat ik het speelde, maar sowieso online is het vreselijk. een hele map voor online? Te groot, mensen schieten je 1x dood en vluchten dan naar de andere kant tot de tijd op is zodat ze winnen. Platinum halen is vrijwel onmogelijk als je een leven hebt. Je kan alleen in een helikopter vliegen. Storyline is saai en zwaar voorspelbaar aan het worden, omdat alle GTA's hetzelfde zijn. Te weinig vernieuwing tov SA met kleine activiteiten, zoals dat darten e.d. Totaal geen leuke muziek zenders en zwaar gebrek aan comedy op de radio/tv. Was bij vorige GTA's veel beter. Graf gebruik van die kut telefoon en internet. Enz enz enz.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wow, waar gaat dit over als een stel idioten gaan klagen omdat iemand even snel een reactie geplaatst heeft. Sorry hoor voor een bericht op een forum ga ik niet op mijn spelling letten. Of willen jullie het liefst dat ik alles zo netjes mogelijk neerzet en overal op let. We zitten hier niet op de site van een hogeschool of zo. Dus doe effe normaal.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
Ikzelf speel ook cod en vind activision ook een uitmelker en daarom ga ik denk ik geen cod ghosts kopen de enigste reden dat ik cod bo 2 kocht was dat ie bij een abbo op de pu zat en ik em dus eigenlijk gratis kreeg Maar ik vind het ergste degene die telkens zeggen dat cod niet verniewend is maar toch fifa elk jaar kopen
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het al oude principe van haat aan de beste. Nu is CoD vere van de beste, Maar wel een van de meest verkopende series. Waardoor het dus voor Internet jochies leuk word om te haten. Terwijl zij elke avond keihard beledigingen naar ander spelers lopen te gooien als ze weer door een gast met een M16 door hun hasses geknald worden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...