Ga naar inhoud

Het Algemene Film Topic


Daenerion

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

ik wel mensen vinden het zon geweldige film terwijl ik dat helemaal niet vond, het was een erg gevoelig onderwerp maar verder was de film niet geweldig sommige stukjes duurde bijv. veelste te lang, daar mee bedoel ik van die staar stukjes waarbij je hem alleen maar ziet staren en ik vond sommige dingen ook erg on waarschijnelijk (hoe een neger gewoon in koets zit en niemand er van op kijkt) verder was het acteer werk niet slecht
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik denk dat Chiwetel, en Bruce Dern het ook beide nog beter gedaan hebben bij de stemmingen dan Leo. Ergens, wilde ik natuurlijk dat Leo hem won, maar ik voelde dat Chiwetel hem verdiende, echter Matthew is wat ik verwacht had. Mee eens of niet, 2013 is HET jaar van Matthew! Zijn prestaties is Mud, en Dallas Buyers Club waren van ongekend niveau, en hij zet dit door in True Detective. Het is gewoon briljant hoe die man een carriere switch heeft gemaakt. In ik keek in 2012 als uit naar Interstellar, maar nu 2013 voor bij is, lijkt het alsof het helemaal niet meer mis kan gaan met die film. Matthew gaat ook in 2014 weer shinen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik bedoelde de machine die te zien is op 1:43. Ook niet erg groot, dat ben ik met je eens, maar Bay staat er niet om bekend dat hij alles precies namaakt uit de animaties. Galvatron zit ook in Extinction, dus wie weet zien we wat van Unicron. Al is het een kleine scène waarin te zien is dat hij Galvatron creëert.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...