Ga naar inhoud

Het algemene probleem/hulp topic


mohamed

Aanbevolen berichten

  • Reacties 366
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik vind het gewoon raar, ik ben de ps3 controller gewend maar als ik de x360 controller of een wii controller in mijn handen heb, vind ik hem niet beter of slechter "in de hand liggen". ik hoef alleen even aan de besturing te wennen, maar elke controller is wel geschikt voor welke hand dan ook, tenzij je lepra of iets dergelijks hebt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb geneog vrienden die ook een 360 hebben en ik speel er ook wel eens bij hun op maar ik merk echt geen verschil. Party chat is zwaar overschat want hoe vaak gebruik je dat nou? Ik wil niet als ik een vet singleplayer avontuur speel met een ander praten(Ooh wacht de 360 heeft al jaren geen vette singleplayer game meer gehad dat is waar ook). Bovendien heeft elke multiplayer mode wel gewoon chat waarbij je de rest wel kan muten en dus ook gewoon kan chatten met je vrienden. Jij kan dus helemaal geen echte reden vinden waarom XBL beter is. Je zegt dat je het zelf moet spelen. Het is dus een gevoel. En gevoelens zijn gebaseerd op meningen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Afgaand uit jouw fanboyism en de vaak bijbehorende typische trekjes die je vertoond ging ik daar van uit ja, maar misschien dat je ooit je patroon zou zijn gestapt als je een dag had moeten wachten op tLoU, ja. En oké, Klaas, dan blijf jij bij game chat iedereen blij.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, hoor. Komt ook weer deze maand een nieuwe Zelda voor mijn 3DS waarmee ik lang zoet zal zijn, ik ben nog lang niet klaar met Assassin's Creed, en ik zal alvast teasen dat er voor een groot aantal vaste klanten per filiaal van GM binnenkort een zeer mooie aanbieding gaan krijgen, waarmee ik van plan ben mooie games te gaan halen welke ik nooit echt heb gespeeld. Deze 3 dus: Mafia 2, Far Cry 3, en Dead Island (gameplay ziet er wel tof uit dus ik ga hem gewoon proberen).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...