Ga naar inhoud

Het Firstlook Topic


Thrawn-2

Aanbevolen berichten

  • Reacties 489
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Zo, ik ben net terug van First Look, naast Super Smash is het mij dan toch gelukt om Bloodporn te spelen, hij was best moeilijk maar ook wel tof. Ik heb nog wat gameplay van The Order gezien en The Evil Within gespeeld, en ik ben erachter gekomen dat bioscoop formaat in games hard zuigt, 16:9 is dan toch echt zoveel beter, daardat ik niks onder of boven kon zien was mijn gezichtsveld te beperkt om lekker te kunnen spelen. Dat verneukte allebei de spellen boor mij... Ik heb ook nog ff Driveclub kunnen spelen, en van wat ik gespeeld heb is het maar een middelmatige game, leuk als extra voor bij psn, maar niet om full price te kopen... Ik heb mij vandaag dus best wel vermaakt :) Nou is het wachten op mijn volgende game hoogtepunt van deze maand, Bayontta!!!
Link naar reactie
Delen op andere sites

mijn hoogtepunten waren trouwens het zien hoe de man achterover heel sloom en onhandig door een hekje bij the evil within viel(hij was oke, hij had alleen maar een schedelbreuk) en het zien van een man die de tijd van zijn leven had bij just dance. die 2 dingen hebben me dag gemaakt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Was zeker weer leuk dit jaartje! Voor het eerst Early Access en ik wil nu nooit meer wat anders. Far Cry 4, Bloodborne, the order, Smash Bros. Wii U gespeeld en nog veel meer. Jammer dat het chaos werd toen de hele menigte binnenstroomde om 12:00, maar toch zeker de moeite waard. Had graag nog een paar PU leden ontmoet, maar helaasch niet gebeurd. Wel Florian en Graddus gezien, die zeker met de lekkerste boothbabes van dit jaar goodies stonden uit te delen. Ik vond het rete gaaf en ben volgend jaar weer van de partij
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...