Ga naar inhoud

CdAB 23 [XXIII] Goed Nieuws En Slecht Nieuws


The brick

Aanbevolen berichten

  • Reacties 856
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

itunes is té simpel. Dat is het hele probleem. Overigens is het wel fucking iritant als je gewoon mp3tjes op je desktop hebt staan die je op je iphone wilt hebben, maar je iphone synct altijd met je itunes op je laptop. 9/10 mensen verliezen dan hun muziek of kunnen niet de nieuwe muziek houden als ze weer willen synchroniseren. Dat over de jailbreak klopt, maar dat zou niet nodig moeten zijn. Veel mensen worden ook al bang bij het woordje 'jailbreak', dus voor veel mensen zijn die leuke features onbereikbaar. Dan komt er nog bij dat je dan na elke iOS update lang moet wachten voordat daar ook een jailbreak voor beschikbaar is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Had eerst android wat ik echt heel erg slecht vond, het bleef maar vast lopen en veel fouten die onnodig waren( 3 keer op 1 dag zoeken naar update van het systeem, mijne werd dan heel sloom) Heb sinds half jaar iphone 3 overgenomen van me vader, vind em zelf super werken en heb er eigenlijk nooit problemen, naast een paar fouten door oudheid vind ik em nog steeds goed werken. Enige minpunt is dat straks geen ios 7 kan downloade :(
Link naar reactie
Delen op andere sites

Weet je wat de grootste grap is? Ik wilde laatst mijn 4000 foto's backuppen en dan verwijderen van mijn telefoon. Het kopiëren van de foto's op mijn desktop ging prima, maar het vervolgens verwijderen van 3/4e van de foto's is een ramp! Dat kan niet vanaf je computer gedaan worden, maar je moet ze stuk voor stuk selecteren op de iphone zelf.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Overigens is het wel fucking iritant als je gewoon mp3tjes op je desktop hebt staan die je op je iphone wilt hebben, maar je iphone synct altijd met je itunes op je laptop. 9/10 mensen verliezen dan hun muziek of kunnen niet de nieuwe muziek houden als ze weer willen synchroniseren. Ik geef het inderdaad toe, heel de tijd dat gedoe met iTunes kan best irritant zijn ja. Maar niet 9/10 verliezen hun muziek, je kan altijd makkelijk een back-up maken. Niet makkelijk genoeg, zijn er altijd YouTube filmpjes die je er door heen lozen. Zelf vind het iOS fijner dan Android, maar dat komt omdat ik het gewend ben. Als ik eerst een Android had, was het wss andersom geweest. Hetzelfde als de PS3 en Xbox360 controller. Ik vind PS3 veel fijner omdat ik het gewend ben, sinds de PS2 enzo. Maar als ik geen PS2 had maar een Xbox, dan vond ik de Xbox 360 controller wss fijner omdat ik eraan gewend was. Maar inderdaad heb je met Android veel meer vrijheid. En je betaalt veel minder voor dezelfde specificaties en dingen.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

>Hoeveel gig heb je in totaal op je iphone Enzevil? 16 GB. Alleen heb ik ook heel veel bullshit foto's op mijn iPhone staan. Ik heb geen probleem met de ruimte. Want ik heb dus 5.8 GB aan foto's en video's. Maar heel veel bullshit en dubbele foto's en video's door groepsgesprekken enzo. Als ik de dubbele en onnodige foto's verwijder houd ik zo'n 4000 foto's over. Scheelt weer bijna 2 Gig.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had de eerste paar dagen van mijn overstap op Android echt spijt dat ik niet voor de nieuwe iPhone was gegaan toen. Maar na een paar dagen kutten en ontdekken op mijn 1e android apparaat (Galaxy S2) vond ik het fantastisch. Het enige nadeel nog steeds is dat je alleen met creditcard kan betalen op de Play Store, Daarom heb ik ook Blackmart gedownload op mijn Note 2.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...