Ga naar inhoud

CdAB 23 [XXIII] Goed Nieuws En Slecht Nieuws


The brick

Aanbevolen berichten

  • Reacties 856
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

>Maar niet 9/10 verliezen hun muziek, je kan altijd makkelijk een back-up maken. Niet makkelijk genoeg, zijn er altijd YouTube filmpjes die je er door heen lozen Dat is dus het probleem, sommige mensen hebben daar youtube filmpjes voor nodig. Bij android kun je lekker gewoon je mp3tjes knippen en plakken :). Ik gebruik tegenwoordig alleen nog maar spotify op mijn iphone. En bepaalde bestanden zet ik er gewoon via mijn jailbreak er op.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Android man, eerlijk waar. Ik had mijn iPhone gejailbreaked en dat was ook echt superfijn. Ik connect mijn smartphone ook bijna nooit met de PC. Altijd als ik een album of track wil downloaden doe ik het gewoon rechtstreeks vanaf mijn telefoon. Maar mijn keuze voor Android heeft ook een beetje te maken met het brede selectie aan verschillende mekren en modellen van telefoons die allemaal op 1 OS draaien. De keuzes uit de iPhone collectie zijn zeer beperkt. Ik wou graag een phablet met groot scherm en pen alles erbij en daarom ging ik voor de Note 2 en ook automatisch Android.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Daar ben ik wel met je eens, ik haal op die manier mijn foto`s van m`n telefoon. Over het jailbreaken: Ik durf nog geen eens mijn android telefoon te rooten. bang dat ik m`n telefoon naar de maan help, wat wel een risico is.

“A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack.”  – Master Yoda

Link naar reactie
Delen op andere sites

Snap je hoe een gloeilamp werkt? Veel stroom door een dun draadje geeft veel hitte. Dat gebeurt ook in een chip. Daar zitten super veel mega dunne draadjes waar een redelijke hoeveelheid stroom doorheen wordt geperst. Dit levert allemaal warmte op. Als die warmte niet goed af wordt gevoerd wordt de weerstand van de draadjes steeds hoger waardoor er nog meer warmte ontstaat. Hierdoor wordt de chip nog sneller warm en dit blijft zo door gaan. Op een gegeven moment kan de chip zo warm worden dat er dingen beschadigen in de chip, daarom zijn de meeste chips zo beveiligd dat ze uitgeschakeld worden als ze boven een bepaalde temperatuur komen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoe meer programmas er actief zijn (of 1 heel zwaar programma) hoe meer er van je chip wordt gebruikt. Als er meer van de chip wordt gebruikt betekent dit dat er meer draadjes een stroom gaat lopen. Dat betekent weer meer warmte. Het gebeurt dus inderdaad als er meer programma's draaien, maar niet zomaar uit het niets.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Heren, Ik ben in ieder geval wat wijzer geworden van de voordelen/nadelen van Iphone en Android Ik heb weer wat nadenkvoer om een nachtje over te slapen nu. Bedankt voor jullie meningen en adviezen en slaap lekker allemaal alvast! Ik zie jullie morgen weer op de PUmunnity.

“A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack.”  – Master Yoda

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...