Ga naar inhoud

Demon's / Dark Souls


Saeglopur

Aanbevolen berichten

  • Reacties 936
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

  • 2 weken later...
10 nieuwe Sexy screens. http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_wandering_knight_.jpg http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_pvp_.jpg http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_phantom_.jpg http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_northern_warrior.jpg http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_herald_of_white_.jpg http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_co-op_.jpg http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_bloodstain_.jpg http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_academy_assassin_.jpg http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_being_lord_ofcinder_.jpg ![]http://assets.vg247.com/current//2015/10/dark_souls_3_blood_message.jpg)
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 maanden later...
Neen, die game is bijlange na niet zo briljant als Dark Souls en Bloodborne, en wel hierom: 1) Veel van de uitdaging schuilt in het listige leveldesign, DS2 bekogelt je gewoon met meutes vijanden en hoopt dat je er in verdrinkt. 2) Het is gewoon niet net zo moeilijk, saaie, simpele baasgevechten, en als het wel moeilijk is, is het vaak 3) oneerlijk; de hitboxes zijn behoorlijk verknipt. 4) De wereld van DS en BB voelt enorm groot en eenzaam, alles is met paadjes aan elkaar verbonden en dat kan je enorm helpen. In DS2 heb je gewoon een grote verzameling doodlopende paadjes. Al met al is het niet echt een slechte game en soms best uitdagend, maar die andere twee zijn bijna perfect, en deze komt daar gewoon niet bij in de buurt helaas.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou ook Dark Souls 2 afraden, al kan het natuurlijk altijd (zeker met Scholar of the First Sin is er een hoop verbeterd, maar lang niet alles). Deel 1 vind ik verreweg de betere, en Bloodborne schijnt op zijn beurt weer beter de Souls-essentie te vangen dan deel 2 (helaas nooit gespeeld door een gebrek aan een PS4). Een chronologische ervaring is altijd wel aan te raden bij de Souls-serie, maar als je geen zin hebt om Demon's Soul te proberen omdat je behoefte hebt aan iets recenters, dan zou ik zeggen Dark Souls 1 of Bloodborne!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Guys, vraagje. Ik wil instappen in de souls series, maar twijfel enorm tussen Bloodborne en DS2: SotFS. Ik vind DS2 met name vet vanwege het goede verhaal en de vette omgevingen, met name bij de DLC's, want bloodborne is wel erg duister qua omgevingen. Verder heb ik niet meegekregen dat er enigszins verhaal in de game zit... Heb mijn kennis vergaard door middel van youtube, wat natuurlijk een behoorlijk verknipt(letterlijk) beeld kan geven van de game vanwege video editing. Gezien allebei de games focking moeilijk zijn en ik nieuw ben in deze series, lijkt het me ook enigszins verstandig om met de 'makkelijkste' te beginnen. Dus welke kunnen jullie me aanraden: BB of DS2:SotFS?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...