Ga naar inhoud

Super Smash Bros 3DS and Wii U


BoemerHD

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Kwam dit ergens tegen. >I wonder if this is real/final packaging or not. If it is final then there’s no company credit for Shigesato Itoi or APE Inc., which would mean no Ness/Lucas, or EarthBound/MOTHER in general right? There’s also no mention of Konami, so that would mean Snake isn’t returning. I find it hard to believe that Ness isn’t back
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Before this blog gets bombarded with questions about the copyrights on the back of the box art. Only assets used directly on the packing material or promotion need to be referenced by copyrights. Thus they omit copyrights referencing Earthbound, Metal Gear, Monolith Studios, Square Enix, or Ubisoft (which has a rayman trophy in game).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ter aanvulling; **Links** Elke character die nu al in SSB aanwezig is. **Midden** Elke veteran van Melee en Brawl. Waarom Mewtwo? Sinds Melee was het de bedoeling dat hij ook in Brawl zat, maar door de de Subspace modus had Sakurai en zijn team te weinig tijd. Ook kwam dit doordat Nintendo te snel een nieuwe SSB eiste. Dus ik verwacht hem in dit deel ook wel. Waarom Jigglypuff? Die zit er al in sinds Super Smash Bros N64.. Wario? Die is eigenlijk al geteased in de Directs. Zelfde geldt voor Mr Game & Watch (al hoef ik hem niet te zien in SSB4). Ness en Ice Climbers? Zaten er al in sinds N64 en Melee, maar hebben ook een unieke moveset. Ik zie geen reden dat ze weg moeten. R.O.B heeft ook een unieke move set, dus voor hem ook geen reden om weg te gaan. Lucas, Wolf en Falco zijn misschien dan wel klonen, maar alsnog voor hen ook geen reden om er uit te worden geschrapt. **Rechts** Alle nieuwe characters in deeltje 4 van SSB. Waddle Dee lijkt me de kans best klein, maar het zal me niks verbazen als hij er in zit. Als Dixie Kong niet in de game zit, zit King K Rool dat wel. Zelfde geldt voor Demise en Ghirahim. Ik zeg niet dat dit klopt, want met Sakurai weet je het nooit. Het zal ook kunnen dat er heel wat personages van Brawl en Melee geschrapt worden, dat er geen secret characters inzitten. Maar kijkend naar de vorige delen; N64: 8 personages om mee te beginnen, waarvan 4 te unlocken. Melee: 14 characters om mee te beginnen, 25 characters als final roster dus 11 secrets. Brawl 21 characters om mee te beginnen 35 characters als final roster dus 14 secrets. Er komen telkens meer nieuwe secret characters per deel, dus ik verwacht in deze game minimaal 14 secret characters (inclusief veterans).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...