Ga naar inhoud

Super Smash Bros 3DS and Wii U


BoemerHD

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Pfff Waarom snappen mensen niet waarom de Mii Fighters er niet op staan, ik zie overal mensen FAKE de mii's staan er niet op. Kijk naar de screenshot onder het roster je ziet Heel duidelijk dat je kan kiezen tussen Characters en Mii Fighters en bij de screen daar boven staat OFF bij customization en de Mii Fighters zijn een en al custom dus natuurlijk staan ze niet op het roster
Link naar reactie
Delen op andere sites

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10559883_10152225881271447_299650661595141316_n.png Ik geloof de leak nog steeds ik heb nog steeds nul sterke punten gehoord waarom hij fake zou zijn. En veel mensen zeggen de ESRB spelen de game niet ze krijgen alleen een DVD. Dat is juist een positief punt want dat verklaart waarom er geen lijn zit tussen het boveneste en het onderste scherm want het is opgenomen om als DVD bekeken te worden. En het waarom heeft hij geen betere telefoon met deie crappy pictures, ik heb een iPhone 4 en mijn foto's die ik maak van een scherm zijn ook ongeveer deze kwaliteit en deze gast moest het ook nog stiekem doen, niet iedereen heeft de nieuwste iPhone of Samsung.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Laat ik het zo zeggen; - Op de E3 hadden ze namen onder hun character icon. Misschien dat ze die door de ruimte weg hebben gedaan, not sure tho. - Ganondorf zijn icon is heel duister vergeleken de rest. - Wario zijn pupil zit erg dicht bij zijn neus, waardoor deze niet goed te zien is. - Characters zijn niet in de goeie volgorde. Dat zou kunnen door dat de leaker aangaf dat het voor 80% af was, maar ja, dat kunnen we allemaal zeggen als excuus bij fouten. - Shulk zijn CCS art is het zelfde als die van Little Mac. Precies het zelfde. - http://i.imgur.com/EN6XCWa.jpg De character tiles zijn verschoven - http://i.imgur.com/agLFeLp.jpg Ness zijn shirt klopt niet. - Er staat geen Disabled, maar 'Disablad' - Kijk naar de lijn http://media.tumblr.com/e49d7f5fd21b11c3573e762dc745ac16/tumblr_inline_nalb44PIel1rjw2mu.png - Als je Kid Icarus Uprising hebt gespeeld, weet je dat Dark Pit het zelfde vecht als Pit zelf. Het kan altijd nog een clone worden, maar het lijkt me logischer dat het een color swap / alternate skin. - Mewtwo boven Dr.Mario? Lijkt me sterk. - DLC wat nou al bekend gemaakt is? Lijkt me sterk. Zoals Sakurai al eerder zei; er komt geen DLC bij launch. Later kan altijd nog, maar daar zijn ze nog niet mee bezig. - Dark Pit zijn foto is gewoon Pit, maar dan omgedraaid, met andere kleuren. - Duck Hunt Dog heet alleen maar Duck Hunt. Ik wacht wel 22 dagen, tot nu toe ga ik geen een leak vertrouwen tot Sakurai het zelf bekend maakt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...