Ga naar inhoud

Super Smash Bros 3DS and Wii U


BoemerHD

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Jep. Er zijn twee modes. For Fun en For Glory. **For Fun** Vrij simpel. Elke item en personage is toegestaan. De stages worden random gekozen. Hierbij worden alleen je wins bijgehouden. Bij For Glory speel je op ook op verschillende stages, maar wel de Final Destination versie. Dit betekent dus geen boss hazards, maar een platform waar je met zijn vieren op staat, geen items. Hierbij worden je wins en losses bijgehouden. Het lijkt me, is nog niet bevestigd, dat als je in Glory mode speelt, je tegen mensen met ongeveer het zelfde niveau als jou speelt (kijkend naar je wins en loses). Dus ja, je speelt tegen de rest van de wereld.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Lijkt me wel. Er was een trailer waarin je zag dat Mr Saturn terug kwam. Dit item is afkomstig van de game Earthbound / Mother waarin Lucas en Ness de hoofdpersonen zijn. http://earthboundcentral.com/wp-content/uploads/2013/11/yf1HXBg.png Ook ziet dit er nog pretty legit uit. http://earthboundcentral.com/wp-content/uploads/2014/04/smash-bros-mr-saturn.jpg
Link naar reactie
Delen op andere sites

Meta Knight is dus donderdag aangekondigd. Staan dan natuurlijk wat foto's van hem op de SSB4 site. http://www.smashbros.com/images/character/metaknight/screen-1.jpg http://www.smashbros.com/images/character/metaknight/screen-4.jpg http://www.smashbros.com/images/character/metaknight/screen-7.jpg Wat hebben foto nummer 1 en 2 wel, maar nummer 3 niet? Kijk is heel goed naar zijn schouder armor. Juist, nummer 1 en 2 zit een krasje op, maar bij 3 niet. Toeval?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...