Ga naar inhoud

Super Smash Bros 3DS and Wii U


BoemerHD

Aanbevolen berichten

  • Reacties 1,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Zoals je hier onder kan spelen speelt het heerlijk weg. Ik haal ze sowieso allebei, omdat je dan gewoon verder kan spelen in bed, op de plee, of overal behalve de tv. Graphics zien er top uit, was onder de indruk, en de gameplay is even wennen maar speelt daarna gewoon lekker weg.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Op het begin had ik moeite met vinden waar ik was, vooral aangezien 'Battlefield' toch best een klein level is, waar je vaak op een hoopje op elkaar zit. De demo ziet er erg goed uit, heel scherp tot mijn verbazing. Beter dan op elke youtube video dan ook. Het speelt heel soepel (characters 60FPS, de rest is 30). Soms heb ik geen idee waar ik naar toe vecht, tho. Bijvoorbeeld, ik sta links van Link, maar ik sla naar rechts terwijl ik eigenlijk op Link wil meppen. Dit kan aan de controls liggen, of omdat ik moet wennen aan de grab functie die ik pas sinds dit deel gebruik. In Brawl was hij vrijwel onnodig en in Melee was ik te jong om het te begrijpen. Het is wel een kleinbeeld ja, maar dat maakt voor mij geen reet uit.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hij is ook zwaar gebuffed vergeleken Brawl. Tot nu toe is de Villager mijn favoriet. Die heeft echte dikke killer moves (bowling bal en het boompje). En natuurlijk zijn pocket.. Je kan zelfs hamers oppakken, alleen geen final smashes. Ik vind alleen Mega Man niet zo heel sterk. Zijn Smash attacks zijn erg sterk, maar vind zijn B attacks een beetje mwuah.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Same! Ben alleen teleurgesteld door de 3DS versie. Characters, assist Trophies en items ben ik echt tevreden mee. Maar de stages en muziek niet. Niet omdat de stages en muziek kut zijn enzo, maar zo weinig. In Brawl had op elke stage (op Battlefield, Final Destination en Retro stages na) minimaal 3 soundtracks van die game. En gewoon weinig stages. Ben er sowieso zeker van dat de Wii U meer stages en soundtracks krijgt, dus daar kijk ik zeer naar uit.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...