Ga naar inhoud

Het Battlefield topic


ErieNator

Aanbevolen berichten

  • Reacties 520
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

@Ramondebruyn, wil je de korte of lange versie? De balans in zowel een paar maps als de wapens erg slecht. Het zit propvol wapens en gadgets die nutteloos zijn en niemand gebruikt omdat de ze vaak underpowered zijn, of er gewoon betere alternatieven zijn. Er zijn gamemodes die er helemaal niet in moeten maar die ze toch proberen te forceren op bepaalde maps, en moeten ze daarvoor de maps zo aanpassen dat elke gamemode erop kan waardoor sommige modes dus finaal worden verknald. De netcode is slecht. Bijna niemand doet aan teamwork (op de PC in ieder geval) en er zitten aardig veel bug en crash problemen in. Oh ja en wie vond het ook alweer een goed idee om alsnog een single player in het spel te stoppen, die net als de vorige kut en onnodig was? Laat ik me nog niet eens aan het feit beginnen dat EA het spel zo snel mogelijk heeft gelanceerd voor de moolahs en daarmee dus een oncompleet spel hebben afgeleverd wat uitendelijk heel wat verkochte games heeft gekost, jammer. Want DICE is een goeie studio en Battlefield is een coole franchise. En iedereen vergeet dat je niet hoeft te lopen, je kan ook in een jeep springen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

BF3 jaren gespeeld op de ps3 met vrienden. Nog steeds regelmatig eigenlijk. Alleen BF4 voor de ps3 lijkt het me dan weer niet waard.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even kort want zo maar bedje opzoeken: Conquest, map maakt niet echt veel uit als het maar niet met te veel boten is, engineer met RPG zonder lock (meer powah). Meeste kills nog met de AK 5C maar speel nu vooral met AKU-12. Qua speelstijl vind ik het vet om in team te spelen. Als ik in een squad zit met headset mensjes komt dat teamgevoel wat sterker naar voren en werk ik vaak graag samen, en als ik met een vriend ga (meestal pepijnvw) is het ook altijd vet om met zen 2 in 1 tank te gaan.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...