Ga naar inhoud

gamemania pre order


Freddysmits

Aanbevolen berichten

miles heeft meerdere betekenissen MI= Michiel(dat is me naam) LE= 2e naam S= eerste letter achternaam MILES betekent in het Latijns ook soldaat dat 102 weet ik niet precies meer misschien was het soldaat102? XD het had wel een betekenis maar die ben ik door de jaren heen zelf ook vergeten.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 113
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

'Dark' omdat ik echt zo generiek mogelijk probeerde te zijn, for lulz. 'Visje' omdat ik vroeger op de middelbare school vaak guppie of vis werd genoemd in verband met mijn achternaam (niet dat mijn achternaam ook echt enigsinds verbonden is aan vissen of dat mijn achternaam überhaupt gewoon vis of gup is).
Link naar reactie
Delen op andere sites

Keima staat voor gamer en in het Japans is het een shogi schaakstuk paard/ridder. En 88 is mijn geboorte jaar + in Azie staat het voor veel dingen. In Japan betekent 88 oneindig en in China is 8 een geluks getal en dubbel 8 dubbel geluk. Oftewel oneindig geluk. (waar ik trouwens weinig van merk in het echte leven maar in gamen best wel veel met o.a. loot en rng)
Link naar reactie
Delen op andere sites

*Yetisports* komt van de flashgames. Pinguïns meppen enzo, vond het wel ff vermakelijk als kleine koter. De laatste jaren gebruik ik meestal *Winterarrow* of iets in die trend. Ik heb die naam ooit aan een figurine (een Wood Elf uit LoTR, de tabletop game) gegeven die ik had geschilderd voor een contest. Die was in plaats van de klassieke tinten in een wit-blauw-grijs patroon in een winterlandschap gezet. Ik werd er tweede mee, dus het is wat blijven hangen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Beefy_Bacon... Tja... Bacon is gewoon awesome, en ik heb altijd al iets gehad met ''Alliteratie'' (Dat de eerste letter(s) hetzelfde zijn, Zoals Donald Duck, Guus Geluk, etc), en ik kon niks anders verzinnen dan beef. Past ook wel een beetje bij bacon. Nu ik er over nadenk heb ik vrij veel username's met vlees er in verwerkt. Mijn gamertag is dan ook: MixedGrilll, en een andere username die ik heb is MR_KIPJES. XD Ik heb gewoon altijd honger jah >:(
Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja, jaar of 17 toen ik voor het eerst accounts moest gaan aanmaken, omdat internet opeens bestond. Was toen die hard FF8 fan en gebruikte Finalsquall altijd als naam, volgens mij ook op het Nintendo forum. Toen ik me hier ging aanmelden werd het Squall, die naam is wereldwijd natuurlijk allang in gebruik, maar op ons bescheiden forum gelukkig niet, vandaar.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toen mijn Australië met een destijds 17 jarige Ian Thorpe, dat arrogante zelf ingenomen Amerika versloeg ,in een destijds New Worldrecord;) (Afstand: 4x100m freestyle) Die koppen van die Amerikanen, heerlijk! Ze hadden op dit onderdeel immers nog nooit verloren en gingen gemakkelijk winnen, zeiden ze vooraf:)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...