Ga naar inhoud

Welke game haat je echt?


Solus

Aanbevolen berichten

  • Reacties 169
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

nou dit is niet een plot, maar eerder een idee hoe de assasins creed game verandert zou moeten worden. neem japan in de edo periode, met de shogun en zijn samurai. en ninja. je raad het al jij speelt een ninja. in de vorige delen van assasins creed dan kon je door te blokken iedereen dood krijgen. omdat je een ninja bent, kan dit niet meer. je bent gemaakt om moorden te plegen. tegen meerdere samurai's te vechten lukt je niet. je kan wel jezelf ff eruit redden en weg rennen. daarom krijg je een tanto mee (kleine katana) zodat je net wel weet te ontsnappen en mischien ook een samurai kan verwonden tot wel doden. daarnaast heb je je standaard werpsterren/wepmessen, natuurlijk een geringe aantal smoke bombs. natuurlijk heb je altijd een doos met vergif, die je dan op je wapens kan smeren, en een hook, waarmee je hoge gebouwen kan beklimmen.( om het realistisch te houden raak je je hook kwijt, maar dan kan je wel altijd op die plek klimmen, let wel op de guards kunnen het zien, dus het moet op een goede verstopte plek zitten). verder heb je altijd je zwarte gear zodat je onzichbaar bent, en je eigen manoevrabiliteit. alleen blij de laatste assasins creed was het het rondrennen en gebouwen klimmen niet meer leuk, dus we verandern dat een beetje. we doen er wat meer prince of persia erdoorheen, waardoor je moet tricktjumpen en wallrunnen om ergens te kunnen komen. en omdat dit japan is hebben ze natuurlijk erg grote tempels en kastelen (waar jij natuurlijk je gastjes moet vermoorden) stel je voor, om een de muur te beklimmen van het kasteel heb je natuurlijk meerdere opties, je kan je hook gebruiken (maar die ben je dan kwijt) je kan proberen of je door de poort heen kan sneaken of je ziet daar een haak op 5 meter hoogte en je probeert er naartoe te wallrunnen. eenmaal daar zie je dat als je via de zijkant wallrunt dat je dan bij een raam komt. waar je dan naar binnen kan klimmen. en zo zijn er meerdere opties om een muur te bekillem. moet je je eens voorstellen wat je kan doen als je een huis moet binnen komen of een tempel. je kan de buiten kant bekillmen en als je gespot word door boogschutters neergeschoten worden, of je kan binnen in sneaken om je target te zoeken. om je een missie voor te stellen bedacht ik voor je deze missie: je moet de shogun vermoorden, dus je komt bij de stad aan en dan moet je nog binnen zien te komen. een maal binnen moet je niet door de guards opgemerkt worden en moet je naar het palijs toe gaan. een maal het palijs moet je die betreden. binnen het palijs, waar er heel veel guards zijn moet je nog je slachtoffer opzoeken. eenmaal je slachtoffer gevonden en vermoord dan kan je nog proberen zijn lijk weg te werken zodat de guard hem niet opmerken , je moet nog steeds weg rennen uit het pleis en de stad. of als je ongelukkig bent geweest merken de guards je op. en word er op jou gejaagd. dan mag jij proberern om heelhuis de stad te onstnappen. ik denk dat dit wel een leuke game kan opleveren
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou eens een keer een AC willen zien waar je echt een Assassin bent. Jij en je hidden blade, that's it. Je moet je mengen in de onderwereld van (...) ten tijde van (...), om zo opdrachtgevers te vinden. Je moet contracten aannemen om geld te verdienen, om hiermee de assassins weer op oude sterkte te brengen.Het spel laat je vrij in welke opdrachten je aanneemt en welke niet, waardoor je een beetje een moraalsysteem krijgt. Dat stoorde me namelijk in de vorige delen: de honderden guards die je zonder reden kan afmaken. Dit voelde verkeerd, en ging een beetje tegen het credo van de Assassins in. Waarschijnlijk gebeurt dit helaas nooit, omdat niemand dit soort shit koopt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat als... op een of andere manier Desmond, Altair, Ezio, Conner en Kenway samenkomen en met zijn allen in de huidige tijd Abstergo/Templars vernietigen? Dat je echt het gevoel krijgt dat je met alle characters die je gespeeld hebt de Brotherhood hebt opgericht/geleid hebt en daarmee nu ook de wereld verlost van Templar influence in de present day :)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahaha, das ook een goeie Earlygamer. Het punt was juist, dat je dan een keer de WO2 kan zien, om de plekken waar geen explosies zijn, en tijdens de gebeurtenissen, waar kogels je niet helpen. Bijvoorbeeld geheimen vergaderingen zien te bijwonen, afluisteren, of binnensluipen om de topman te vermoorden. ErieNator. Maarja, het lijkt mij wel lachen, maar het zal niet helemaal een realistisch idee zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...