Ga naar inhoud

Welke game haat je echt?


Solus

Aanbevolen berichten

  • Reacties 169
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • 2 weken later...
Assassin's Creed Detective Je bent een soort detective die net als Desmond in de Animus wordt gelegd. Hij maakt dan (in een game) meerdere van zijn voorvaderen mee. De ene helpt mee met de bouw van Stone Henge, de andere is de ontwerper van de Paaseiland-beelden. En als de detective dan weer uit de Animus stapt, gaat ie naar die plekken toe om nog meer geheimen op te lossen. En (wat origineel) de Templars zoeken deze geheimen ook.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Er zijn van die games die altijd onthoudt, omdat je ze nu zo tof vindt of omdat je ze gewoon fokking haat. Ik heb er zelf 1 die mij op de rand van de totale waanzin heeft gebracht; Dark Souls.... Deze game is niet slecht, zeker niet, maar ik heb na een marteling van vele uren de disc in tweeën gebroken om te voorkomen dat ik door genadeloze frustratie in een inrichting terecht kwam... Welke game kan jij niet uitstaan?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Assassin's Wiet Speelt zich af tijdens Woodstock en de 70's. Nixon heeft kort daarvoor de presidentsverkiezingen gewonnen en aanvankelijk werk jij voor hem. Als intro van de game begeef je je op Woodstock. Je hebt de opdracht gekregen Jimi Hendrix te vermoorden. Maar dan! De aanslag mislukt. In plaats van je te vermoorden krijg je waardevolle informatie over Nixon. Hij blijkt dus een motherfucking Templar te zijn! Hij wilt complete macht en daarbij kan hij dus geen middelen als marijuana toelaten, want dan word je ruimdenkend en neuk je het hele systeem. Je wordt opgenomen door Jimi Hendrix als Assassin. Hierbij moet je ook samenwerken met andere artiesten zoals bijvoorbeeld Carlos Santana, Bob Marley en Janis Joplin, die dus ook Assassins blijken te zijn. Het doel is dus om ervoor te zorgen dat Nixon op tijd wordt gestopt, want hij heeft natuurlijk één of ander Apple of Eden artifact ding waardoor hij sterk is en jfjfeblablablazzzzzzzzzgfdsgsdgse je kent het wel. Vernieuwingen: - In plaats van dat hele Hawkeye gebeuren moet je gewoon een stickie roken om scherper te worden en je target te locaten. Nadeel is alleen dat je niemand kan vermoorden, want je bent fucking vredelievend. Ook ben je makkelijker te spotten door de guards vanwege de geur of het hoesten. - Nog onzinnigere dialogen of juist veel diepere dialogen dan in alle voorgaande AC delen, want jij en je mede Assassins zijn het grootste gedeelte van de tijd stoned. - Je sticht een gemeenschap te vergelijken met die van The Beach ( http://www.imdb.com/title/tt0163978/?ref_=sr_1 ). Dit zal hetzelfde gaan als in ACIII, dat je missies moet doen om nieuwe inwoners te recruiten en alles te upgraden etc. Natuurlijk zal je dan ook je eigen wietplantage hebben. Van tijd tot tijd zal de DEA je gemeenschap aanvallen en moet je alles verdedigen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Assassin's Creed V. Roman Empire (Je speelt nu juist niet de bad ass met alle chiks en rijke huizen, maar deze keer ben je gewoon een straatjongetje die bedelt om zijn geld.) Wanneer Flavius (dat ben jij) op het begin staat de volksverhuizing mee te maken word je door je stief-vader Servus opgenomen bij hem thuis. Als je voor het eerst in je stief-vaders huis stap, merk je niet dat hij een rijke klootzak is maar een goed man die voor andere mensen zorgt. Na een weekje klusjes doen (missies zoals paardrijden etc) kom je nu officieel bij je echte familie eten. Tijdens het eten merk je mannen met vreemde tekens en rare pakken aan. Wanneer z'n knechtje Tiberius door de zaal komt rennen en je stief-vader waarschuwt merk je nu een assassin teken op achter de muur. Je herkent het teken vaag en besluit na het eten wat rond te neuzen in het huis. Nu merk je een cool wapen arsenaal op met zwaarden, vreemde messen (hidden blades), werpmessen en meer dingen. Als je doorloopt zie je een kapstokding met daarop een pak (Je eerste assassin kostuum ding) met een boordje erboven. Voor Flavius. staat erop. Nu loopt je stief-vader binnen en merkt dat je het hebt gezien. Nu beginnen beetje alle assassin trainingen met over daken rennen enzo. verder weet ik niks meer
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat meer over Flavius: Hij is een soort jongen dat het liefst het snelste naar zijn doel komt op een van de veiligste manieren.(dus niet altijd stealth) In het begin is hij 14 en redelijk mager. (verblijft bij z'n vader) Hij krijgt de volgende wapens: Vuisten: begin van het spel Dolk: wanneer je klusjes doet voor Tiberius. Messen: Wanneer de assassin training beginnen. Hidden blades: Voor elke missie krijg je een tijdtelling, wanneer je een gemiddelde van 5 minuten hebt krijg je ze.( Dit is niet belangrijk voor het verhaal). Als je de training voorbij is krijg je ze sowieso Lenigheid enz. : Na de training. Zwaarden: Wanneer je je eerste belangrijke man hebt uitgeschakeld. Een beter harnas: Wanneer je een outpost hebt veroverd. Er zijn ook outposten in het spel (Zoals in Far Cry 3 alleen dan assassin style) Deze kun je veroveren door de belangrijkere mensen te vermoorden/uit te schakelen. In het begin zijn er maar 2 belangrijke mensen. Wanneer je een outpost hebt veroverd keert de veiligheid terug in het gebied waar het ligt. wat de templars hier mee te maken zijn weet ik niet
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
AC dude komt thuis na laatste missies, hij neemt een bad met schuim en badeendje en dobbert lekker weg met George Micheal muziek op de achtergrond. Boven aan het plafond hangt de Price Of Persia dude. Hij daalt a la Sephiroth met met zwaard naar beneden en rijgt dwars door de borstkas van AC dude. Geen AC game meer. The End.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...