Ga naar inhoud

Welke game haat je echt?


Solus

Aanbevolen berichten

  • Reacties 169
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Assassin's Creed V the traitor Als William wakker word van een nachtmerrie over zijn voorvaderen die opgejaagd werden door de tempeliers wist hij niet waar het overging, hij vroeg aan zijn vader of hij er iets van wist maar zijn vader ontkende het. hij was een sterke jongeman die van jongs af werd geslagen omdat hij hard moest werken door rijke mensen, maar door zijn sterke en goede wilskracht wist hij het te door brengen. zijn vader was ziek en william wist dat hij niet lang meer te leven had en ging op zoek naar iemand die hem kon helpen. toen hij aankwam bij een doktor zag hij raare tekens op de deur wat hem een beetje bang maakte en rende terug naar huis, toen hij thuis was was het donker en ging naar zijn bed en viel in slaap. hij werd wakker en zag in zijn nachtmerrie die tekens ook en vroeg toen aan zijn vader wat het betekende waarop zijn vader antwoorden: "zoon als je het wilt weten moet je die tekens volgen" de zoon begreep er niks van en rende terug naar die huis waar hij het zag, hij klopte aan en er deed een man open met de zelfde tekens op zijn kleren. william legde het probleem uit en de man pakte een paard en nam william achterop en haaste hem naar zijn vader. eenmaal aangekomen was het met zijn vader zo slecht dat zijn vader en de man samen wat wouden bespreken, william wachte buiten en het duurde heel lang. toen de man naar buiten kwam met zijn vader zei zijn vader: "william deze man gaat je verder helpen en je zult begrijpen wat de tekens betekenen en waarom je die nachtmerries hebt" william was trots dat zijn vader eindelijk advies gaf maar hij huilde van binnen omdat zijn vader dood zou gaan. william en de vader gingen mee met de man en bijna toen ze daar waren stierf de vader, de jongen zag allemaal tekens, messen, zwaarden en een pak dat hij nooit had gezien. de man legde het uit en vertelde wat zijn dromen betekende en wat hij moest doen om dat pak te kunnen dragen, hij vertelde er bij dat zijn vader vroeger er ook een geweest was en bang was dat jij er ook een werd en dood zou gaan. de jongen werd getraind en getraind tot hij eindelijk als assasin werd uitgeroepen. na de jaren voorbij gaat vormt hij zijn eigen dorp en vind hij goede vrienden die ook tegen de tempeliers strijden, hij vormt daardoor zijn eigen groep waarmee hij heel close is. hij helpt mensen in nood en koopt een groepje soldaten om om een ander groepje soldaten van de zelfde land te vermoorden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

extra verhaal vanwege de titel: later in het verhaal: toen william zijn mensen ging zoeken in de stad zag hij een groep mensen rond lopen die veel op hem leken, william rende naar ze toe maar toen hij dichterbij was zag hij dat het assasins waren van de tempeliers, hij werkte vroeger voor de assasins maar hij werd zo gek van het moorden en het geld van de tempeliers dat hij voor hun kant koos. de assasin was een oude vriend van zijn vader die eigenlijk bij de groep van william hoorde, maar toen begreep hij alles. van de aanvallen, tot de plek en tijd van de aanvallen, en de vele mensen die door een assasin zijn dood gemaakt. hij wist niet wie maar toen viel het op zijn plek. toen hij weer bij gedachten kwam zag hij uit zijn ooghoek hem op william afrennen en william rende zo hard als hij kan en verloor hem gelukkig
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je bent Dmitri yaspulov geboren in Rusland in 1899 je vader was de lijfwacht van de tsaar en je moeder een bediende van de tsarina. Je wordt door je vader opgeleid om later zelf ook lijfwacht te worden. Dan breekt de Russische revolutie uit wordt de tsaar en zijn gezin en vele bediende en lijfwachten geëxecuteerd waaronder je moeder. Jij en je vader worden gevangen genomen door de bolsjewieken. Lenin die zich voordeed als een bondgenoot van de assassins blijkt een tempelier te zijn en probeert jij en je vader over te halen om tempelier te worden. Als jullie terug zijn in jullie cel proberen jullie te ontsnappen. Je vader is echter gewond door de brute marteling en als jullie de inbeslag genomen wapens terug pakken en worden ontdekt vertelt hij je om verder te gaan zonder hem. Als je in de bosjes zit zie je je vader geëxecuteerd worden door de revolutionairen en besluit dat je levensdoel wordt om wraak te nemen op ieder die je onrecht heeft aangedaan. Mensen die je ontmoet en dood zitten tussen de periode 1899-1996 (erwin Rommel,Vladimir Lenin,Josef Stalin,Adolf Hitler,Leon trotsky,Claus von staufenberg,nikita chroetsjov,nikolai orelov,valeri beria. Je neemt deel aan de grootste veldslagen van ww2(maar beter uitgewerkt dan in AC3) en leert wat wraak inhoud. Ook zal het mogelijk zijn om je te vermommen en De dodelijkste assassin ooit te worden. Wapens als hidden blades,bijlen en werpmessen zullen niet ontbreken maar de vuurwapens zoals mp40 en mosin nagant zullen aanwezig zijn. Het Free-runnen in bomen is ook terug en deze keer kan je zelf een huis ontwerpen. Dit is effe snel wat ik in gedachten had graag hoor ik vragen,opmerkingen,klachten en andere feedback van jullie (bijvoorbeeld toevoegingen)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoewel je er misschien een mooi verhaaltje van kan maken, zal dit nooit een AC-game worden. Persoonlijk vind ik de 4 pistolen die Edward gaat krijgen al overkill, laat staan machinegeweren. En ik zou de tijdsperiode iets inkorten, ik betwijfel dat een assassin op 97 jarige leeftijd nog iemand kan vermoorden.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Je bent een jonge japanse man flin-Coklang in de laatste jaren van de samurai. Flins oom behoord tot een van de laatste samurai en wil niet dat de legendes verloren gaan en leidt flin op tot voolwaardig samurai. Eenmaal na jaren trainen komen de amerikanen de samurai uitmoorden, inclusief flins oom. De keizer laat een elite team samenstellen van de laatste samurai die verder opgelied worden, door ja daar komt ie mensen: een assassin genaamd hjon, om niet alleen te kunnen vechten maar ook stealth vijanden uit te schakelen. Dan komt het verhaal in het heden waar william rare visioenen heeft over het verraad van de toenmalige keizer van japan. Terug bij flin word hij veliefd op een minares genaamd raven van de keizer. Hjon zegt dat zijn verloren zoon de keizer zal moeten vermoorden, omdat hij rare visioenen heeft over een man uit de toekomst die tegen hem praat. Dan verteld Hjon dat Flin zijn verloren zoon is en dat hij de zaak over moet nemen als hij dood gaat. Dat gebeurd ook nadat het elite team van assassins/samurai wordt vermoord door een in het geheim operende tempeliers groep. Flin overleeft het als enige (duh) en wil wraak. Hij werkt de komende 14 jaar vanuit de schaduw. Nadat de amerikanen vertrokken zijn, gaat flin op zoek naar de inmiddels ontroonde keizer, die dus leider over de tempeliers groep blijkt te zijn. Flin zegt tegen Raven waar hij 8 jaar geleden stiekem mee heeft getrouwd. Dat hij mogelijk niet terug zal komen, dan verteld Raven dat ze zwanger is. Flin vertrekt en gaat naar de uitvals basis van de tempeliers, waar hij ze allemaal vermoord. Dan komt hij oog in oog te staan met de leider/voormalig keizer. Na een hevige battle vuurt Flin een pijl op hem af en ook op dat moment gaat de leider een speer. Op dat moment gaan ze beiden dood. 18 jaar later is de zoon van raven en flin opgegroeit en erft alle spullen van Flin. De vader van Flin blijkt dan de aanval van de tempeliers te hebben overleeft, en begint dan Flin II opteleiden tot de 'Last Samurai' en assassin. Einde
Link naar reactie
Delen op andere sites

@tuinaap13 ik heb jou verhaal net doorgelezen en het is een prima verhaal alleen heb ik een paar vragen. 1: wat is de rol van Omsk en Novosibirsk in het verhaal. 2: tussen welke jaartallen speelt het verhaal zich af. 3:waarom vechten ze tegen de tsaar want tijdens het lezen had ik het idee en verbeter Me als ik fout zit dat je dacht dat de tsaar communistisch was maar dat was hij niet. 4:als zijn vader en hij elkaar haten waarom haalt de vader hem dan uit de cel 5:lijkt de relatie tussen vader en zoon niet een beetje op de relatie tussen connor en haytham.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...