Ga naar inhoud

The witcher 3


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 978
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

  • 5 maanden later...
Ik had ooit overwogen om TW2 te spelen, had dan ook het spel voor de 360, maar daar was ik op één of andere manier niet heel ver mee gekomen. TW3 valt in ieder geval prima te spelen zonder de vorige delen te hebbben aangedaan, je krijgt prima achtergrondinformatie over personen en gebeurtenissen, alhoewel het wel leuker zou zijn voor de algehele lore om de vorige delen te spelen, maar het hoeft niet.

chromosoom.png

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vind dat je juist wel dingen mist als je meteen aan deel 3 begint. Ik zou op zijn minst deeltje 2 spelen want die is helemaal nog niet erg verouderd. Dan ga je in ieder geval veel meer herkennen in de wereld dan dat je alles en iedereen moet leren kennen terwijl Geralt (de main character) ze al allemaal kent.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Enzevil, De gameplay in the witcher 2 was naar mijn mening wat lastiger. Ook kun je je save van de witcher 2 importeren in de witcher 3 waardoor je verhaal word beinvloed. Wil je dus echt een eigen ervaring zou ik the witcher 2 (en miss 1?) spelen. maar het is prima te spelen zonder. Overigens vind ik de witcher 3 een top RPG maar het hield mij niet echt zo vast met als gevolg dat ik er na 25 uur mee stopte..
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Ik was daarentegen juist alleen maar op zoek naar mensjes die Gwent met me wilde spelen. Haha ja ik ook, maar ik durf steeds dat tournament niet te spelen omdat ik bang ben om te verliezen, terwijl ik er al voor heb betaald en een deck heb waar ik iedereen heel makkelijk mee versla :$.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eindelijk zit ik goed in het spel! In het begin was 't ff wennen voor mij. Het spel gaat namelijk best sloom van start, met veel dialogue en minder combat (in de mainquest). Ik begon het verhaal steeds interessanter te vinden en nu er eenmaal meer combat erin zit, vind ik het tof.

Welcome to my world.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 maanden later...
Heb de originele game nu bijna uit gespeeld qua verhaallijn, zit nu op iets meer dan 150uur gameplay maar als ik zo de maps bekijk heb ik nog steeds heel veel om te ontdekken... Side-quests lijken onuitputtelijk. Eerste waar ik mij na de mainquest op ga focussen zijn de resterende contracts en de laatste 10-tal Gwent-kaarten die ik nog wil verzamelen. Heerlijke minigame moet ik zeggen, vooral het muziekje wat speelt tijdens het kaarten! ..daarna ga ik pas eens langzaam over op de eerste DLC-content. Ben dus nog wel geruime tijd zoet met deze titel. Maar sowieso een van de beste games ooit, en zo mooi gemaakt... Geweldig!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik had 30/40uur lang ook totaal niks met Gwent omdat ik het in het begin ook niet echt snapte en constant verloor. Maar na het zien van wat tips&tricks op internet had ik snel genoeg door hoe het gespeeld word en begon ik vrij vlug meer en meer te winnen. (zelfs zonder echt bijzondere kaarten) Spies, decoys en medics, geniale kaarten wanneer je ze juist inzet!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...