Ga naar inhoud

The witcher 3


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 978
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Holy shit wat vet gedaan zeg. Ik was ook even gaan googlen na het einde omdat ik iets niet helemaal begreep, blijkt dat je afhankelijk van bepaalde keuzes op bepaalde punten in de game best wel TOTAAL andere eindes kunt krijgen. Eén van mijn favoriete games OOIT :D
Link naar reactie
Delen op andere sites

De game zit eigenlijk vol met keuzes en andere uitkomsten... Wanneer je een keuze moet maken terwijl er een timer loopt weet je sowieso dat het om een belangrijke gebeurtenis zal gaan. Hierdoor schep je ook nog meer een band met alle personages vond ik. Leefde soms echt 'emotioneel' mee wanneer ik achteraf gezien eigenlijk de verkeerde keuze had gemaakt. Echt tof gedaan!
Link naar reactie
Delen op andere sites

SPOILERS!!!! Ik had het einde dat Ciri Empress wordt, Emhyr met zijn vijanden afrekent en Temeria een vazalstaat wordt. Geralt trekt zich terug met Yenefer om een rustig bestaan te leiden. Ik ben daarna uiteraard gaan Googlen naar andere eindes en stond ervan te kijken hoe compleet verschillend die kunnen zijn. Wellicht had ik het einde waarin Ciri een bestaan als witcher oppakt toffer gevonden maar dit einde is wel beter voor de wereld van the witcher als geheel denk ik. Overigens heb ik 1 ding via een console command terug gedraaid: normaal in deze games kun je relaties met meerdere karakters opbouwen tot een bepaald punt en moet je dan je keuze maken. Nu zat je eigenlijk al vast aan je love interest tegen de tijd dat je op Skellige kwam. Dat vond ik niet echt fair.
Link naar reactie
Delen op andere sites

SPOILERS!!! Haha ik deed ze ook beiden dus ik kreeg ook die "quest" op een bepaald moment waarin ze "naaien". Maar zoals ik zei vond ik dat een beetje raar gedaan dus vandaar dat ik dat via een console command heb terug gedraaid. Bij mij is de Baron met zijn vrouw vertrokken en de weeskinderen waren het bokje :P
Link naar reactie
Delen op andere sites

Neuh ik ken nog een paar mensen die er niet in kwamen. Het is wel een game waar je voor moet gaan zitten en het duurt echt een paar uur voordat je erin zit heb ik het idee. Als je even snel iets wilt spelen moet je niet deze game opstarten op dat moment in ieder geval.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...