Ga naar inhoud

WK 2014


Eindbaasz

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Ik verwacht dat Rusland nooit een prijs zal pakken met voetbal. En dat ze voor altijd mensen rechten blijven schenden daar. En dat heel de bevolking altijd saggerijnig zal blijven kijken. En dat het voor altijd een zwaar corrupt land zal blijven. Dingen waar jij zo trots op mag zijn conjo.
Link naar reactie
Delen op andere sites

K'naan is ook wat mij betreft een van de beste artiesten van het moment. Hij heeft verder ook nog heel veel goeie muziek die niet heel bekend is.

''Dit gedrag moet toch zeker niet kunnen. Ikzelf scheld niemand uit en verwacht dat het gedrag van arendban niet ongestraft wordt. Walgelijk gewoon dat dit zomaar kan.''

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is even kijken: 2005: UEFA Cup: CSKA Moskou 2008: UEFA Cup: Zenit St. Petersburg 2009: UEFA Cup: Shakhtar Donetsk 2008: UEFA Supercup: Zenit St. Petersburg @Dunnedraak. Oh en wat was het dat jij hebt bereikt ? Mijn contributie is tot op heden dat Brussel binnenkort regie overneemt bij meerdere Nederlandse ministeries.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Komt ie met clubs aanzetten, ben bang dat Rusland het dan gewoon gaat afleggen tegen Nederland. Oh en Donetsk hoorde geloof ik niet bij Rusland in 2009 knul, speelden ook bijna geen Oekraïners, laat staan Russen. Geldt overigens ook voor CSKA. En loop niet zo dom te patsen. Je hebt een grote mond maar er komt alleen maar onzin uit.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vreemd alleen dat je niet op de feiten ingaat die anderen aanhaalt, en dat überhaupt slechts doet zolang je ze kunt gebruiken. Je negeert gewoon compleet wat ik zeg, terwijl ik gewoon op al jouw punten inga. En beledigen? Hoe vaak heb jij mij al wel niet beledigd en andere leden hier dood gewenst? En het boeit hier niemand wat je bereikt hebt of wat niet. Allemaal leuk en aardig maar daar gaat deze discussie niet over, dus probeer hem daar ook niet over te Laten gaan alsjeblieft. Gaat dat lukken? Reageer dan nu maar eens inhoudelijk en draai niet als je kunt.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...