Ga naar inhoud

WK 2014


Eindbaasz

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Sorry maar 'strijdlust' vind ik een absurde term hier, 'winnaarsmentaliteit' hoor ik ook vaak voorbij komen. Nu zijn er sinds de oorsprong van het voetbal al veel winnaars geweest, maar weinig bijters, ik zie ook absoluut niet hoe iemand kan denken dat je je team verder helpt door je tanden in andermans vlees te zetten; dit is gewoon een gebrek aan zelfbeheersing, of hersens, maar dat gaat wel vaker hand in hand.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Die elleboog is een reflex. Dat is gewoon het eerste dat je doet op het moment dat je een psychopaat in je fucking schouder voelt bijten. En niet voor het leven lang, maar geef die kerel gewoon eens een half jaar. Niet omdat hij het af zal leren, maar omdat hij dan een half jaar niet mensen kan bijten op voetbalvelden. Het probleem van bijten t.o.v. een lullig kopstootje van pepe is dat het gewoon barbaars is. Chiellini geeft hem gewoon een elleboog. Inderdaad omdat hij hem bijt, maar daarom deelt hij ook een klap uit. Chiellini is toch een waardeloze kut speler, blij toe datie opgetieft is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gister of eergister praatte die Barbara barend er ook over.. Die neemt hem in bescherming natuurlijk. Die zei dat is gewoon zijn winnaarsmentaliteit. En omdat hij als arm jongentje opgegroeid is in een harde wereld doet die dat om te overwinnen. Dat mens is dus ook lang niet wijs.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>Nu zijn er sinds de oorsprong van het voetbal al veel winnaars geweest, maar weinig bijters, ik zie ook absoluut niet hoe iemand kan denken dat je je team verder helpt door je tanden in andermans vlees te zetten; dit is gewoon een gebrek aan zelfbeheersing, of hersens, maar dat gaat wel vaker hand in hand. Ja dit. Zijn handsbal in 2010 vond ik wel een briljant stukje winnaarsmentaliteit trouwens. Geniale actie.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Onterechte straf. Overdreven. De FIFA is zo corrupt als de tieves, alleen omdat er aandacht aan wordt besteed krijg hij een schorsing, als niemand het had gezien was er niets aan het handje geweest. Maar, gelukkig is het maar het begin van het seizoen en heeft Liverpool binnenkort Shaqiri binnen of Lallana. En met Sturridge erbij komt dat heus wel goed.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...