Ga naar inhoud

WK 2014


Eindbaasz

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,7k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Gister zat ik Neymar nog uit te schelden voor de TV, zelfs toen hij het veld werd afgedragen. Ach ja, dat krijg je met al dat toneelspel, dan weet niemand meer wanneer je echt pijn hebt. Aan de ene kant gun je niemand een gebroken ruggenwervel, aan de andere kant ben ik blij dat Neymar en Thiago Silva niet meedoen tegen de Duitsers waardoor dat Brazilië helemaal niets meer voorstelt. En scheids was niet zo zeer bevooroordeeld, maar gewoon bang. Tot nu toe is iedere scheids op Howard Webb na bang om tegen de Brazilianen te fluiten, niet gek ook in in land waar scheidsrechters in lagere divisies vermoord worden als ze tegen de foute ploeg fluiten.

Perfide Albion

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het was geen buitenspel. Die Colombianen raakten de bal niet. Daarna kwam de bal van Luiz. Dus kan het geen buitenspel zijn. Maar de grensrechters zijn zo slecht dat ze de spelregels niet begrijpen. Je kan pas vlaggen als de speler die buitenspel staat de bal raakt. En dat deed hij dus pas nadat een Braziliaan de bal raakte. Maarja die grensrechter heeft waarschijnlijk instructies gekregen om altijd voor buitenspel te vlaggen. Wat een slechte arbitrage dit toernooi, toevallig altijd bij Brazilië.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Toch apart dat een scheidsrechter die er in La Liga om bekend staat met kaarten te smijten toch vrij zuinig was. 7 overtredingen op James = niets, James maakt er zelf één, hup, meteen geel. Fernandinho had er wel afgekund, Julio Cesar eraf gemoeten. Doelpunt Colombia ten onrechte afgekeurd, tweede van Brazilië valt uit een onterechte vrije trap... Al met al hadden Luis Gustavo, Neymar, Julio Cesar, Thiago Silva en Fernandinho er al gewoon af gemoeten met rood. Neymar was alleen maar aan het rollen, duiken, gillen en huilen, strontvervelend om te zien. Maar nu heeft hij tenminste iets om te huilen (was ook gewoon rood voor Zuñiga natuurlijk) en het kan me eigenlijk niets schelen. Ik gun niemand een blessure, maar zijn afwezigheid kan het toernooi alleen maar ten goede komen. Ik gun Duitsland de overwinning en ik ga er ook vanuit dat ze die gaan behalen. Brazilië zou een van de meest onterechte kampioenen ooit zijn met hun vuile spel, hun schwalbes en gehuil om kaarten, de overduidelijke hulp van de scheidsrechters... bah. Ik hoop ze nog maar 90 minuten te zien komende week.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...