Ga naar inhoud

Nachtwacht nieuwtjes


GameGuy

Aanbevolen berichten

  • 2 weken later...
Wat bij mij het probleem is en was is dat de Wi-Fi niet tot zolder komt omdat KPN zo goed is. Ik weet niet of jij 2 etages hoger zit dan je router of whatever, maar het kan zijn dat internet het dan niet goed doet. Moest zelf een extender aanschaffen waar ik nu alles op heb lopen, en dat werkt dan weer wel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...
  • 1 jaar later...
Bump Waarom download mijn Ps4 met maar 500kbps? Bij de internetconectie test geeft hij 60 Mbps als download snelheid. Ik heb via Google diverse manieren geprobeerd om hem sneller te laten downloaden. Bij alle 'fixen' kakt de snelheid na 3 minuten weer in. Help!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Type 2 is Moderate, zou in principe genoeg moeten zijn. Verwacht niet dat je heel veel beter af bent met een Open NAT. Snelheidsprobleem ligt denk ik bij de PSN servers, lees meer over langzame downloads van ESO en Arkham Knight. Helaas dus even wachten denk ik.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Die heb ik ook voorbij zien komen. Zal ook wel met drukte te maken kunnen hebben. Vind het alleen vreemd dat mijn vrienden dit probleem niet hebben. Op de ps3 ook wel last van gehad. Maar omdat we nu moeten betalen voor Psn maakt dat veel minder acceptabel. Vannacht maar laten downloaden. Morgen maar eens de klantenservice proberen. Ik laat nog wel horen wat zij te zeggen hebben. Bedankt voor je reactie. <3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Kunnen degenen die meegelezen hebben en morgen Drive Club downloaden laten weten hoe de download ging? Ben ik wel benieuwd naar. En meer stokken om mee te slaan is altijd beter ookal heb ik maar twee handen en (voor nu) één stem.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Een greep uit de mail die ik van Sony's klantenservice heb ontvangen. Mij heeft het niet geholpen maar misschien dat het jullie wel helpt. Je hebt hiervoor een aantal gegevens van je computer nodig (IP-adres / Standaardgateway) . Deze krijg je als volgt: Windows Vista / Windows 7: Ga naar het start-menu. Voer bij 'zoeken naar programma's en bestanden' 'CMD' in, en druk op [Enter]. Windows 8: Houdt de Windows-toets en de 'R' toets tegelijk ingedrukt. Typ CMD in en druk op [Enter] of klik op "OK". Bij alle Windows versies verschijnt er nu een zwart scherm. Voer "ipconfig" in en druk op [Enter]. De gegevens komen nu naar voren. Noteer het IP-adres en Standaardgateway. Je kunt nu de volgende stappen zetten: 1. Ga in het hoofdmenu van je PS4 naar: Instellingen > Netwerkinstellingen > Instellingen internetverbinding. 2. Zorg ervoor dat jouw PS4 verbonden is met jouw lokale neterk, via een kabel of draadloos. 3. Selecteer [Ja] in het geval dat er een bevestigingsscherm verschijnt dat aangeeft dat de internetverbinding zal worden verbroken. 4. Instelmethode: Selecteer [Aangepast]. > Als de PlayStation met kabel is aangesloten, ga naar stap 6 < 5. Welk Wifi-netwerk wil je gebruiken? EJe krijgt een overzicht van de beschikbare netwerken te zien: selecteer jouw netwerk. 6. Instellingen IP-adres, Selecteer [Handmatig] Voer nu gegevens die je op de compute opgezocht hebt, hier in: IP-adres: Tel bij het laatste cijfer Van het IP-adres wat je via de PC hebt opgevraagd 20 op. Bijvoorbeeld: 192.168.1.3 wordt dan 192.168.1.23. Subnetmasker: Vul 255.255.255.0 in. Standaardrouter: Dit IP-adres is gelijk aan wat op de PC als standaardgateway wordt aangegeven. Primaire DNS: Voer in "8.8.8.8". Secundaire DNS: Voer in "8.8.4.4". 7. DHCP-hostnaam: kies [Niet opgeven]. 8. MTU-instellingen: Kies [Automatisch]. 9. Proxyserver: selecteer [Niet gebruiken]. 10. Selecteer [InternetVerbinding testen]. Vervolgens zal er een testrapport verschijnen. Als de verbinding nu goed werkt en je NAT-type 2 krijgt, hoef je niets meer te doen en kun je stap 11 hieronder negeren. Mocht de verbindingstest niet slagen of als je niet NAT-type 2 krijgt, ga dan verder met stap 11. 11. UPNP en DMZ in de router inschakelen: Wij raden je aan om in de instellingen van jouw router de functie "UPNP" in te schakelen en het IP-adres van de PS4 in de DMZ-zone van jouw router te zetten. Jouw provider of routerfabrikant kan je hierbij helpen. (Om het IP-adres van jouw PS4 te achterhalen ga je in het hoofdmenu van uw PS4 naar: Instellingen --> Systeem --> Systeeminformatie.) Mocht de test dan nog steeds mislukken, probeer dan eerst de router en/of modem te resetten, tijdelijk de stroom eraf te halen en test dan de verbinding nog een keer. ................................................................................................. Succes <3
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vervolg want to long to post in one post :D > Als de PlayStation met kabel is aangesloten, ga naar stap 6 < 5. Welk Wifi-netwerk wil je gebruiken? Je krijgt een overzicht van de beschikbare netwerken te zien: selecteer jouw netwerk. 6. Instellingen IP-adres, Selecteer [Handmatig] Voer nu gegevens die je op de compute opgezocht hebt, hier in: IP-adres: Tel bij het laatste cijfer Van het IP-adres wat je via de PC hebt opgevraagd 20 op. Bijvoorbeeld: 192.168.1.3 wordt dan 192.168.1.23. Subnetmasker: Vul 255.255.255.0 in. Standaardrouter: Dit IP-adres is gelijk aan wat op de PC als standaardgateway wordt aangegeven. Primaire DNS: Voer in "8.8.8.8". Secundaire DNS: Voer in "8.8.4.4". 7. DHCP-hostnaam: kies [Niet opgeven]. 8. MTU-instellingen: Kies [Automatisch]. 9. Proxyserver: selecteer [Niet gebruiken]. 10. Selecteer [InternetVerbinding testen]. Vervolgens zal er een testrapport verschijnen. Als de verbinding nu goed werkt en je NAT-type 2 krijgt, hoef je niets meer te doen en kun je stap 11 hieronder negeren. Mocht de verbindingstest niet slagen of als je niet NAT-type 2 krijgt, ga dan verder met stap 11. 11. UPNP en DMZ in de router inschakelen: Wij raden je aan om in de instellingen van jouw router de functie "UPNP" in te schakelen en het IP-adres van de PS4 in de DMZ-zone van jouw router te zetten. Jouw provider of routerfabrikant kan je hierbij helpen. (Om het IP-adres van jouw PS4 te achterhalen ga je in het hoofdmenu van uw PS4 naar: Instellingen --> Systeem --> Systeeminformatie.) Mocht de test dan nog steeds mislukken, probeer dan eerst de router en/of modem te resetten, tijdelijk de stroom eraf te halen en test dan de verbinding nog een keer.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nogmaals vervolg, ging wat mis > Als de PlayStation met kabel is aangesloten, ga naar stap 6 < 5. Welk Wifi-netwerk wil je gebruiken? Je krijgt een overzicht van de beschikbare netwerken te zien: selecteer jouw netwerk. 6. Instellingen IP-adres, Selecteer [Handmatig] Voer nu gegevens die je op de compute opgezocht hebt, hier in: IP-adres: Tel bij het laatste cijfer Van het IP-adres wat je via de PC hebt opgevraagd 20 op. Bijvoorbeeld: 192.168.1.3 wordt dan 192.168.1.23. Subnetmasker: Vul 255.255.255.0 in. Standaardrouter: Dit IP-adres is gelijk aan wat op de PC als standaardgateway wordt aangegeven. Primaire DNS: Voer in "8.8.8.8". Secundaire DNS: Voer in "8.8.4.4". 7. DHCP-hostnaam: kies [Niet opgeven]. 8. MTU-instellingen: Kies [Automatisch]. 9. Proxyserver: selecteer [Niet gebruiken]. 10. Selecteer [InternetVerbinding testen]. Vervolgens zal er een testrapport verschijnen. Als de verbinding nu goed werkt en je NAT-type 2 krijgt, hoef je niets meer te doen en kun je stap 11 hieronder negeren. Mocht de verbindingstest niet slagen of als je niet NAT-type 2 krijgt, ga dan verder met stap 11. 11. UPNP en DMZ in de router inschakelen: Wij raden je aan om in de instellingen van jouw router de functie "UPNP" in te schakelen en het IP-adres van de PS4 in de DMZ-zone van jouw router te zetten. Jouw provider of routerfabrikant kan je hierbij helpen. (Om het IP-adres van jouw PS4 te achterhalen ga je in het hoofdmenu van uw PS4 naar: Instellingen --> Systeem --> Systeeminformatie.)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als ik het goed begrijp is dit simpelweg je PS4 een static IP geven. Dit kan uitkomst bieden indien je bijvoorbeeld wilt portforwarden, zo niet, dan maakt het doorgaans niet zoveel uit. Ik denk niet dat je van de PS klantenservice wonderen moet verwachten, die hebben gewoon een standaard scriptje liggen waarin staat wat ze moeten zeggen indien iemand belt met netwerk problemen. Wat bij mij doorgaans het beste helpt is onder de instellingen van de PS4 de internet connection test uitvoeren. Dit verbreekt kort de verbinding, en hervat het weer zodra de test is afgerond. Dit wil nog wel eens resulteren in een hogere snelheid. Lukt het de eerste keer niet: nog een paar keer proberen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Laatste poging, lukt het niet dan kan ik altijd een PM sturen met de volledige text. Die heb ik naar Nino gestuurd en dat is volgens mij wel gelijkt. Dus hier, als het goed is, de rest van de text. > Als de PlayStation met kabel is aangesloten, ga naar stap 6 < 5. Welk Wifi-netwerk wil je gebruiken? Je krijgt een overzicht van de beschikbare netwerken te zien: selecteer jouw netwerk. 6. Instellingen IP-adres, Selecteer [Handmatig] Voer nu gegevens die je op de compute opgezocht hebt, hier in: IP-adres: Tel bij het laatste cijfer Van het IP-adres wat je via de PC hebt opgevraagd 20 op. Bijvoorbeeld: 192.168.1.3 wordt dan 192.168.1.23. Subnetmasker: Vul 255.255.255.0 in. Standaardrouter: Dit IP-adres is gelijk aan wat op de PC als standaardgateway wordt aangegeven. Primaire DNS: Voer in "8.8.8.8". Secundaire DNS: Voer in "8.8.4.4". 7. DHCP-hostnaam: kies [Niet opgeven]. 8. MTU-instellingen: Kies [Automatisch]. 9. Proxyserver: selecteer [Niet gebruiken]. 10. Selecteer [InternetVerbinding testen]. Vervolgens zal er een testrapport verschijnen. Als de verbinding nu goed werkt en je NAT-type 2 krijgt, hoef je niets meer te doen en kun je stap 11 hieronder negeren. Mocht de verbindingstest niet slagen of als je niet NAT-type 2 krijgt, ga dan verder met stap 11. 11. UPNP en DMZ in de router inschakelen: Wij raden je aan om in de instellingen van jouw router de functie "UPNP" in te schakelen en het IP-adres van de PS4 in de DMZ-zone van jouw router te zetten. Jouw provider of routerfabrikant kan je hierbij helpen. (Om het IP-adres van jouw PS4 te achterhalen ga je in het hoofdmenu van uw PS4 naar: Instellingen --> Systeem --> Systeeminformatie.)
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...