Ga naar inhoud

Boeing 777 Malaysia Airlines Neergestort


Theitanic

Aanbevolen berichten

>Jas, is dat wel in verhouding gemeten? Nee het aantal gereisde kilometer s. Dan is het vliegtuig veruit het veiligst. Ook niet zo gek als je bedenkt dat meeste vliegtuigen Door drie personen worden bestuurd en eigenlijk al volledig uitzichzelf kan opereren.

Hier had uw advertentie kunnen staan

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 765
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Er zijn misschien rare opmerkingen aan jouw adres gemaakt, maar je bent 25 en je reageert er op als een peuter; doodwensen is doodwensen, klaar uit. Dat jij het goedpraten van het afslachten van onschuldige kinderen wegzet als 'gewoon een mening' geeft alleen maar aan hoe compleet wereldvreemd jij je gedraagt, nota bene iemand die zelf onschuldige kinderen mist. De Nederlandse overheid is niet geweldig nee, maar om daar lukraak mensen mee lastig te vallen slaat nergens op. Een artikel over hoe snel het internet hier is wordt door jou als volgt van repliek gediend: 'Jammer dat de Nederlandse overheid pedo's misbruik laat maken van het internet zodat het langzamer wordt.' Straalbezopen dat je als volwassen vent zo reageert. Artikeltje over homoseksueel personage in TLoU: 'Nou dan koop ik die game gewoon niet.' Hoe bekrompen wil je het hebben, en dan wel GTAV spelen, absurd. Daarnaast is 'jouw mening' gewoon vrij hypocriet. Noorse kinderen worden uit politieke overwegingen gedood = volkomen gerechtvaardigd. Russische kinderen worden gedood om politieke overwegingen = moord, schande. Beetje krom of niet? Je bent voor het beperken van mensenrechten van mensen die anders zijn, maar dan vind je het zelf vervelend dat mensen zeggen dat je je mond moet houden met je haatzaaiende teksten, omdat je vindt dat je recht hebt om te doen wat je wil?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Lol, een lift valt onder vervoersmiddelen? Ik weet het zelf niet zeker, dus ik ga geen uitspraken erover doen, maar het lijkt me dat de cijfers na deze maand aardig anders liggen :p Maar als je kijkt naar de dodelijkheid van een ongeluk met een vliegtuig of auto of bus, zit je in het vliegtuig wel minder veilig... En dat risico wil ik niet lopen :p
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is een middel waarmee je van de ene plek naar een andere gaat. Loop je dan ook niet meer over straat, omdat de dodelijkheid van een meteoor op je hoofd groter is dan een ontploffend beeldscherm?

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier is een filmpje van alle vliegtuigen in de lucht per dag. Dit jaar zijn er ongeveer 7 of 8 commerciële vliegtuigen neergestort (met niet eens alleen maar doden). Laten we zeggen dat het vliegverkeer sinds dat filmpje niet is toegenomen en er dus 93000 vluchten per dag gaan. We zitten nu halverwege het jaar dus ga uit van 150 dagen. 150x93000 vluchten waarvan er 7 uit de lucht gevallen zijn. (7/(150x93000))x100%= 0,0000005% kans dat je als je in een vliegtuig stapt dat deze uit de lucht valt. http://www.flixxy.com/scheduled-airline-flights-worldwide.htm

Ik keur deze handtekening goed.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Meningen zijn geen feiten. Als de Nederlanders een vliegtuig neer zouden halen zou ik het ook diep triest vinden en mezelf kapot schamen zoals Evgeniy Levchenko van FC Groningen dat ook doet. Geboren in Rusland en opgegroeid in Oekraïne. Hij heeft de stille tocht meegelopen in Amsterdam puur omdat hij zich kapot schaamde van wat er gebeurd is.
Link naar reactie
Delen op andere sites

@Raul De types die Breivik had opgelegd waren geen kinderen maar leden van de meest walgelijke partij van Noorwegen. Oh en iets wat je nog niet wist, Breivik is het resultaat van het jarenlange getreiter door jeugdzorg, dus ik zie het ook als een wraak actie van hem tegen de partij dat mogelijk maakte dat hij en zijn moeder jaren lang getreiterd waren geweest.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...