Ga naar inhoud

Boeing 777 Malaysia Airlines Neergestort


Theitanic

Aanbevolen berichten

  • Reacties 765
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Er word echt niks gedaan met Maria poetin hoor, geloof ik niks van dit is nederland hoor niet Afghanistan ofzo( of rusland @therussian) Ohja een vraagje wrm heten ge emigreerde russen op t internet altijd therussian, ik ken er al n stuk of 5 op steam
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vraag me echt af he, wat er gebeurd als we TheRussian tegen zullen komen? Zal hij dan over straat heen waggelen met een fles wodka in zijn handen en mensen uitdagen met een dronken accent? #stereotypes Maar even serieus. Niemand gaat de dochter van Putin wat aandoen. Hooguit zal er wel media zijn etc. omdat het toch de dochter van Putin is en wat haar mening is. Ze zal heus niet in elkaar gerost worden door het Nederlandse volk met fakkels en hooivorken of geslagen worden door een of andere diplomaat.
Link naar reactie
Delen op andere sites

> Oh juist ja, omdat mijn mening niet met die van jullie overeenkwam betreft verschillende onderwerpen heb ik het zogenaamd voor mijzelf verpest. Ga toch vliegen. Niet jouw achterlijke tunnelvisie en je belachelijke complot theorieën zijn de schuldige. En het feit dat als je een argument verliest door iemand die wel zijn mening kan onderbouwen je niet meer reageert. En jou ongelooflijke Utopia verbeelding van Rusland, je kont gelik van een stuk KGB tuig als Putin, massamoorden goedpraten van een psychopaat omdat, wat was het iets met Noorse jeugdzorg of zo vaag een of ander artikel dat totaal irrelevant was en daarom verdiende al die tieners die interesse hadden in politiek een gruwelijke dood. Oekrainers die protesteerde verdiende het om neer geschoten te worden, maar niet lullig doen tegen Neymar want die had een ruggenwervel verschoven en daar moeten we 'respect' voor hebben. The last of us niet kopen want er zat een homo in. Dat zijn de redenen dat ik je niet (meer) mag, snap je dat nou begrijp je het nou?
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...