Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Haha nee ik werk niet bij B&F... Ik doe er wel maandelijks mijn bestelling. Maar als ik een link plaats dan hebben jullie meer een idee waar ik het over hebt. Zijn er hier veel die er bij Body en fit wel eens bestellen? Bij mij in de sportschool zie ik vaak jongens lopen met de shakebekers en drinkflessen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gebruiken jullie tijdens het fitness fitnesshandschoenen of wrist Wraps?? Ik ben eerst zelf ook begonnen met korte fitness handschoenen ik merkte dat naarmate ik steeds zwaarder ging met gewichten ik ook steeds meer polsklachten kreeg. Ik heb een tijdje van die langere handschoenen gebruikt waarmee ook je polsen meer mee beschermd zijn. Op het moment gebruik ik alleen nog wrist wraps. Nu heb ik ook geen last meer van mijn polsen. Ik merk wel dat ik in een korte tijd veel meer eelt op mijn handen heb gekregen. Een kleinigheidje blijf je houden haha..
Link naar reactie
Delen op andere sites

Baronbonk het is misschien maar net hoe je het bekijkt.. Ik zie het meer als bescherming. Als je gaat skeeleren kun je er ook voor kiezen om kniebeschermers te gebruiken of niet. Ander voorbeeld schaatsers heb ook een speciaal pak om hun prestaties te verbeteren. Rugby spelers hebben ook een speciaal uitrit. Alles ter bescherming, zo zie ik het! Als ik mijn polsen ga overbelasten door een blessure dan kan ik niet op hetzelfde niveau blijven trainen of zwaarder zelfs. Vooral bij bankdrukken profiteer ik er erg van. Ieder zijn ding natuurlijk iedereen moet doen wat hij/zij zelf wilt. Zelf heb ik erg veel baat bij het gebruik van wrist wraps.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Newwr Een goede ontbijtshake: 150g Havermout 2 scheppen whey (60g) 1 Banaan (In stukjes gebroken) 250 ML melk (Meer of minder afhankelijk van hoe dik je het wil!) Minuutje blenden en drinken maar Calorien: 958 Eiwit: 84 KH: 124 Vet: 14 Goed begin van de dag, smaakt goed, en voor mij persoonlijk al bijna een derde van de dagelijkse behoefte. Je kan er natuurlijk ook nog extra fruit aan toevoegen, cia en/of lijnzaad een eetlepel pindakaas om even een voorbeeld te geven. Er zijn natuurlijk oneindig veel mogelijkheden mogelijk. Je hebt onder de supplementen ook kant en klaren ontbijtshakes verkrijgbaar. Dit is alleen om je een beetje op weg te helpen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...