Ga naar inhoud

Het gespierde krachtpatsers topic


Anabole

Aanbevolen berichten

  • Reacties 2,3k
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Hey Anabole, had het met afvallen idd over vetpercentage :) Qua bmi zal ik perfect op gewicht zitten, 64 kilo/1m73... Maar dat zal een vrij hoog vetpercentage zijn. Toen ik een tijd terug dus teveel sportte trainde ik het vet idd van de verkeerde plekken af... :p Ik vind het maar lastig om alleen het vet eraf te trainen, het is alles of niets bij mij meestal :\
Link naar reactie
Delen op andere sites

![] (http://i.ebayimg.com/00/s/NzAxWDcyMA==/z/KXMAAOSwgQ9Vwpcm/$_35.JPG) Vandaag aan begonnen ik vind het altijd erg fijn om een flinke pomp te krijgen zeker als ik een zware training heb te gaan. Af en toe neem ik wat extra's naast mijn eiwitshakes en vitaminen. De ene periode creatine of een testeronkuurtje soms een No supp zoals nu. Ik krijg afgelopen Zondag nog de vraag of ik aan de Anabolen zat hahaha, zei ik nee mijn massa is nog steeds puur natuur.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik sport zelf om de dag meestal ga ik dan anderhalf tot 2 uur per keer. Ik train momenteel ook boven het gemiddelde als we het hebben over gewichten. Er is verder niemand die in mijn sportschool die 150 kilo bankdrukt verder heb ik een nek/schouder oefening die ik op zijn max met 160 kilo doe. Het grootste probleem heb ik momenteel met mijn grip handschoenen zijn naar 2 weken gebruiken al zichtbaar aan het slijten ze gaan hooguit 2 maanden mee. Squatten doe ik op het moment op 115 kilo ik doe dat opbouwen wat rustiger aan vanwegen mijn rugklachten in het verleden. Het is leuk om erg sterk te zijn in de sportschool maar het heeft ook soms zijn nadelen Jr krijgt veel afleiding van mensen die een praatje met je gaan maken omdat je zo bezig ben. Ik heb vaak veel concentratie nodig en wil niet dat mijn spieren weer afkoelen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik koop mijn supps altijd bij Body en fitshop of bij xxl nutrition. Je moet er zeker nog steeds hard voor zwoegen in de sportschool. Ik maak me soms liever druk om al die E nummers die ze in ons eten stoppen . Ik heb het graag ook liever biologisch maar dat gaat helaas niet altijd het is ook allemaal erg duur.
Link naar reactie
Delen op andere sites

>k heb de afgelopen 2 maanden gewoon gezond gegeten, niet eens echt gesport en ben toch 4-5 kilo afgevallen, kheb geen een keer hoeven nadenken over hoeveel calorieën ik binnen mag hebben Jij blowt nogal veel toch? Toen ik zoveel smokte verloor ik ook enorm veel gewicht maakt niet uit wat ik at. Woog toen 61 kilo lol.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Sowieso is het een combinatie van dingen die je kwijtraakt als je afvalt. Vaak is het vocht, vet en spieren wat je in die tijd kwijt raakt. Daarna gaat het inderdaad een stuk langzamer om je kilo's kwijt te raken. Eigenlijk moet je ook niet te vaak op de weegschaal gaan staan, want het zegt helemaal niets. Mensen met een laag vetpercentage en maar veel spier kunnen een bmi hebben die ongezond is, terwijl deze mensen juist heel gezond zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Om te reageren, moet je eerst inloggen. Dit doe je door rechtsboven op inloggen te klikken.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Herstel opmaak

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


  • Wie is er online

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...